Voice2Voice

Ett av Norges ledene firmaer innen telemarketing og kundeservice-relaterte tjenester.

Voice2Voice AS er ett av Norges ledene firmaer innen telemarketing og kundeservice-relaterte tjenester. Voice2Voice AS jobber etter retningslinjene for et NORDMA godkjent callcenter, og følger til enhver tid den nåværende markedsføringsloven.

Voice2Voice AS er lokalisert i Drammen sentrum. Voice2Voice AS har solid kapasitet til å håndtere både inngående og utgående oppdrag av ulik karakter. Voice2Voice har siden oppstart vært aktivt med i Nordma og Virke og tar aktivt del i arbeidet med å utvikle callcenter bransjen i Norge.

Vår erfaring i det norske markedet og nære samarbeid med UniCall gruppen i Sentral og Øst-Europa, gir oss også en mulighet til å håndtere oppdrag i store deler av Europa.

Takket være en stabil og omfattende bakgrunn, kan Voice2Voice AS levere tjenester i ett bredt omfang, innen aktiv telemarketing (utgående) og passiv telemarketing (inngående). I tillegg kan vi tilby administrasjon og teknisk bistand (back-office), og forretnings veiledning innen ett bredt spekter av oppgaver.

Vår suksess er basert på den høye kvaliteten på tilbudte tjenester gjennom alle våre prosesser fra overvåkning og planlegging, til gjennomførelse og prosjekt vurdering. Vårt callsenter representerer en ideell kombinasjon av motiverte , erfarne medarbeidere, og gode tekniske løsninger.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og kvalitets sikre standarden på våre tjenester, både teknisk og etisk.

3 mnd. med gratis kundeleads

Prospecta gjør det lekende lett å finne nye kundeleads B2B. Få en 3 måneders prøveperiode her.

Reservert eller ikke?

Få umiddelbar svar på om en privatperson er resevert mot telefonsalg eller ikke. Enkelt og rimelig løsning for salg B2C.

Medlemskap for bedriftsledere

Agenturer.no er trolig Norges mest lønnsomme medlemskap for bedriftsledere.
Toppselger