Venezu AS

Venezu har jobbet med møtebooking i Norge i nesten 20 år og vi har booket titusenvis av møter for alt fra norske gründere til de største internasjonale IT-bedriftene. Mange av kundene våre har jobbet med oss i nesten 20 år og hvorfor gjør de det? Enkelt og greit fordi vi år etter år booker kvalitetsmøter for våre kunder.

Vi i Venezu har en blogg vi tror du som potensiell kunde vil finne interessant nå som du vurderer hvilket selskap du skal samarbeide med på møtebooking: selg.venezu.no/blog. Her vil du få et dypere innblikk i hvordan vi jobber, hvordan vi tenker og hvorfor du skal velge oss som din partner på møtebooking. Her kan du lese om vår medarbeider som solgte for 100 millioner kroner (!) for vår kunde, Finansavisen sine intervjuer med oss, hvordan vi setter møtebooking i system for deg, om salg og ærlighet og en rekke andre temaer. Med Venezu velger du også en bedrift som støtter organisasjoner som jobber med miljøet, som har høyt fokus på arbeidsmiljøet internt og som betaler sine ansatte en fastlønn (ikke provisjon). Det siste er viktig for at ingen skal være motivert for å booke et møte for deg bare for at de skal få betalt for arbeidsdagen!

Det er mange som ikke har benyttet seg av en ekstern partner på møtebooking tidligere, og vi hjelper deg i gang med prosjektet ned til den minste detalj om ønskelig: Venezu er Norges mest erfarne når det gjelder å lage script / pitch til møtebookingen, og vi hjelper deg med dine ringelister. Sist, men ikke minst, binder vi deg ikke opp i en langsiktig avtale for å benytte deg av våre tjenester. Vi anbefaler alltid å teste ut våre tjenester over en kortere periode før vi eventuelt inngår et lengre samarbeid.

Venezu er også det eneste norske selskapet som jobber med B2B-møtebooking og har partnerskap med Hubspot (inbound marketing) og Google. Ønsker du å kombinere din møtebooking med digitale kampanjer er vi den perfekte partner.

Venezu er din møtebooker når du vil ha gode møter med de riktige beslutningstakerne i din målgruppe. Alle som jobber for oss, har bachelor eller høyere utdanningsnivå på CV’en, og dette er jobben deres: nemlig å hjelpe deg og din bedrift å oppnå både kort- og langsiktige salgsmål! Les gjerne mer om oss på www.venezu.no

Del dette i sosiale medier

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkdin
Toppselger