Reservert eller ikke

Selger dere direkte til privatkunder? Finn prospekter hvor som helst og sjekk på få sekunder om de er reservert mot telefonsalg eller ikke. Phonecheck er det eneste verktøyet i Norge som gjør dette mulig.

Gjør ubegrenset med søk

Dere kan gjøre så mange søk dere ønsker i dette verktøyet.

Enkelt og brukervennlig

Phonecheck er enkelt, intuitivt, og brukervennlig.

Trygt og sikkert

Hver natt vaskes alle nummer mot reservasjonsregisteret slik at dere er helt trygge på at dere kun ringer personer som dere har lov å kontakte. Dere har også mulighet til å laste ned en logg som vil dokumentere at personer ikke var reservert når de ble oppringt.

Phonecheck - En nyvinning innen B2C-salg

Phonecheck brukes allerede av noen få utvalgte salgsorganisasjoner i Norge. Alt er testet og fungerer knirkefritt for brukere. Derfor er de nå klar for å ta inn nye kunder som vil få glede av dette nyskapende verktøyet. Vi er glad for at de har valgt å promotere det via Toppselger.no.

Gratis prøveperiode og bonus via Toppselger

Ved å fylle ut skjemaet under blir du tatt til et registreringsskjema hvor du kan teste ut Phonecheck gratis i 24 timer. Da kan du søke opp telefonnummer og se hvordan alt fungerer. Om du ikke avslutter abonnementet i prøveperioden så går du over på et betalt abonnement. Da gjelder følgende priser:

2 brukere – Kr. 1 250,- eks. mva. per måned. Ubegrenset med søk.
5 brukere – Kr. 2 500,- eks. mva. per måned. Ubegrenset med søk.
5+ brukere – Kr. 5 000,- eks. mva. per måned. Ubegrenset med søk.

Det er ingen bindingstid.

Når du har registrert deg hos Phonecheck så sender vi dere også tilbud om en verdifull, helt gratis, bonus fra Toppselger.no. Detaljene for denne gir vi kun til de som har registrert seg for en prøveperiode. 

Første steg er å fylle ut feltene under – og deretter blir du videresendt til riktig skjema hvor du får teste verktøyet gratis i dager. 

  • Vi vil lagre disse opplysningene i vårt CRM-system. Om du ønsker å bli slettet fra våre systemer i etterkant så meld fra til oss. På neste side blir du videresendt til Phonecheck. Opplysninger du oppgir der faller under deres personvernerklærling.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!