Omega Media er et digitalt rådgivningsselskap i Oslo sentrum. Våre hovedprodukter er søkemotoroptimalisering (SEO), content marketing, Google Adwords, annonsering i sosiale medier (Facebook, Linkedin, m.m.) og webutvikling (nye nettsider, e-commerce, m.m.). Vi gjør det meste innen digital markedsføring for våre kunder. Du kan lese mer om oss på www.omegamedia.no.

Siden vi startet opp i 2013 har vi gått fra 3 til 16 millioner i omsetning. Vår forretningsstrategi er å utelukkende jobbe med større kunder som Manpower Group, Bingo.com, Kebony, Ikano Bank, Sony Playstation, m. fl. De minste kontraktene vi signerer er på 250.000 kr i året. Selskapet ble startet av Erling Løken Andersen, som tidligere har gründet bl. a. Biip.no, som ble solgt til Egmont og TV2 for 76 millioner i 2008, og Spillexpo, Norges største spillmesse på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Nå søker vi en selvstendig, ambisiøs og representativ B2B-selger. Du har noen års erfaring fra salgsbransjen og kan vise til gode resultater og referanser fra IT- eller markedsføringsbransjen. Du vil være vårt ansikt utad og jobbe tett sammen med daglig leder for å lande nye avtaler. Den kanskje viktigste egenskapen er at du er trygg, seriøs og profesjonell i måten du arbeider på. Vi tilbyr meget konkurransedyktig lønn og andre goder.

Er du interessert? Selg deg inn! Vi oppgir ikke kontaktinformasjon; en god selger finner denne på egenhånd og closer dealen uten videre oppfordring. Vi gleder oss til å jobbe med deg.