Selgere og møtebookere i Malaga søkes

Kelcas Corporation er et amerikansk oljeselskap med 31 års operasjonell virksomhet i Kentucky, Indiana og Illinois, selskapet har over 300 produserende brønner. Siden år 2 000 har Kelcas vært under Skandinavisk ledelse.

Vi har vårt norske hovedkontor i Bergen, men er representert med lokale agenter i hele Skandinavia og Storbritannia. Nå har vi åpnet opp et nytt salgskontor i Benalmádena.

Vi søker både møtebookere og selgere.

Selskap

Kelcas Corporation

Kontaktperson

Bodil Grinde

Telefon

406 06 636

Nettside

kelcas.com

Karriere innen råoljebransjen

Vi tilbyr deg en karriere innen råoljebransjen. Ønsker du å bli en del av en internasjonal virksomhet i vekst? Da skal du søke jobb som møtebooker til vårt norske team i Benalmádena.

Din arbeidsdag vil være hos Kelcas (som har eksistert siden 1988) og i dag et internasjonalt selskap. Mange av våre kunder er store, kjente firmaer og mange etablerte privatpersoner. Som vår nye kollega, vil du få et profesjonelt arbeidsmiljø, et godt samhold med gode kolleger i tillegg til sosiale aktiviteter.

Møtebookere søkes

Din arbeidsoppgave blir å booke B2B-møter og møter med privatpersoner for våre salgsagenter i Norge og Sverige. Som møtebooker har du den første kontakten med den potensielle nye kunden, hvor du kartlegger kundens behov og deretter legger møtet direkte inn i salgsagentens kalender.

Salgsagenten står selv for salget, så din oppgave blir å tilby et møte mellom agenten og den potensielle kunden. Som ansatt hos Kelcas, booker du møter for et av USAs beste råoljeforetak, og du har derfor gode argumenter for hånden.

Agenter søkes

Vi har allerede flere lokale agenter i Norge og Sverige, men ønsker også å ha agenter på vårt kontor i Spania. Det vil her kreves lenger salgserfaring og god produktforståelse da du vil holde presentasjoner til potensielle investorer.

Skape tillitt og høy kundetilfredshet

Investering handler om å skape tillit og verdi, og det er avgjørende med høy kundetilfredshet. Du er derfor kvalitetsbevisst, tillitsvekkende og går inn for å gi kundene en behagelig samtale. Utover det, ser vi gjerne at du er salgsorientert og trives med oppsøkende salgsarbeid. Det er også en fordel om du motiveres av at din gode innsats synes på lønnsslippen.

Dette gjelder både møtebookere og agenter. 

Du får:

  • Gode inntjeningsmuligheter
  • Spansk kontrakt med alle rettigheter etter spansk lov
  • Fantastiske kolleger med vinnermentalitet
  • Jobbe med sentral beliggenhet (3 minutters gangsavstand fra togstasjonen i Benalmádena)

Om deg:

  • Du er en god og stabil kollega
  • Du har gode norsk- og/eller svenskkunnskaper
  • Du er selvstendig og drives av gode resultater
  • Du har erfaring med data
  • Du er opptatt av jobben din

Er det deg vi mangler?

Søk allerede i dag, og bli en del av en voksende virksomhet hvor alle jobber mot samme mål. Du får et godt kjennskap til råoljebransjen, noe som kan være springbrett til en videre karriere.

Del denne jobben med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkdin

3 mnd. med gratis kundeleads

Prospecta gjør det lekende lett å finne nye kundeleads B2B. Få en 3 måneders prøveperiode her.

Reservert eller ikke?

Få umiddelbar svar på om en privatperson er resevert mot telefonsalg eller ikke. Enkelt og rimelig løsning for salg B2C.

Medlemskap for bedriftsledere

Agenturer.no er trolig Norges mest lønnsomme medlemskap for bedriftsledere.