Salgstjenester for bedrifter

Vi tilbyr flere salgsfremmende tjenester. Les om dem under og kontakt oss hvis du har noen spørsmål.

Medlemskap i Agenturer.no
Medlemskap i Agenturer.no er en rimelig og trygg investering for alle bedrifter som fokuserer på vekst. Dere vil da bli tipset om aktuelle forretningsmuligheter og ledige agenturer i deres bransje. Flere av våre medlemmer har fått tips som har gitt mange hundretusen i ekstra omsetning. I tillegg til dette får dere også tilgang på guiden Propektering 2.0. som stadig oppdateres med tenkelige og utenkelige metoder for å finne kundeleads.
Mer informasjon om medlemskap i Agenturer.no
Listeverktøy B2B
Alle bedrifter som jobber med salg bør ha et verktøy for å hente ut bedriftslister, overvåke nyetableringer og andre potensielle kunder i sin bransje.

Toppselger.no samarbeider med en ledende leverandør på dette markedet.

Sjekk 7 grunner til å kjøpe listeverktøy via Toppselger
Listeverktøy B2C
Jobber dere med salg til privatmarkedet og behøver lister av høyeste kvalitet som er vasket mot reservasjonsregisteret så kan vi også hjelpe dere. Vi samarbeider her også med en av landets beste aktører på dette feltet.
Mer informasjon om B2C-lister
Finn dyktige byråer på møtebooking og salg
Behøver dere byråer som kan bistå dere med møtebooking og salg så har vi et stort nettverk med dyktige byråer vi kan sette dere i kontakt med.
Finn leverandør av møtebooking eller salg

Spørsmål eller innspill?

 

Daglig leder i Toppselger.no er Lars Hellestræ. Han kan kontaktes på telefon 41 21 41 41 eller på e-post lars@toppselger.no.

Du er også velkommen til å ta kontakt via kontaktskjemaet under.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.