Salgsverktøy og salgstjenester

Diverse verktøy og tjenester som får fart på salget

Toppselger har Norges største nettverk innen salgsbransjen og vi levererer en rekke salgsrelaterte tjenester. Tjenester vi ikke levererer direkte kan vi hjelpe dere å finne gunstige løsninger på via våre samarbeidspartnere.

Søk etter selgere

Bli synlig for Norges beste toppselgere. Ikke bare arbeidsledige selgere eller selgere som er på aktiv jobbjakt, men aktive profesjonelle selgere.

Gratis kundeleads

Prospecta er et nyskapende salgsverktøy som gjør det lekende lett for deg å finne nye kunder, følge dem opp, og konvertere dem til salg. Få 3 mnd. gratis prøveperiode via oss.

Medlemskap

Bli medlem av Agenturer.no. Det er trolig Norges mest lønnsomme medlemskap for bedriftsledere. Massevis av eksklusive fordelerer som gir både økte inntekter og reduserte kostnader.

Ringelister privat

Søk direkte opp mot reservasjonsregisteret og sjekk om telefonnummer er reservert mot telefonsalg eller ikke.

Bedriftslister

Ønsker dere å ta ut ubegrenset med bedriftslister på alle mulige kriterier - og til en svært gunstig pris. Da har vi en løsning som vil passe dere godt - og gi dere all funksjonalitet dere behøver.

Eksterne selgere

Ønsker dere å finne provisjonsbaserte eksterne salgskanaler. Det kan være agenter, forhandlere, eller franchisetakere. Da må dere gå til Agenturer.no som er Norges ledende på dette feltet.

Møtebooking

Vi kjenner til stort sett alle byråer som tilbyr møtebooking og andre salgstjenester i Norge. Kontakt oss og få hjelp til å finne aktører som passer for deres oppdrag.

Headshed CRM

Norsk-utviklet ledende CRM-system skreddersydd for salgsorganisasjoner. Det smarteste du kan gjøre er å be om en uforpliktende demo. Da ser du hva du har gått glipp av frem til nå.