Telefonsalg og postreklame til privatmarkedet

Toppselger.no er veldig glad for å samarbeide med Bisnode på listeuttrekk på konsumentmarkedet. Av aktørene vi har sjekket i Norge er Bisnode de som har de desidert beste systemer, samt mest informasjon, for å gjøre gode uttrekk av konsumenter som skaper lønnsomme kampanjer for våre oppdragsgivere.

Eksempler på selskaper vi bistår er:

  • Banker og finansselskap som ønsker å booke møter med nye potensielle kunder
  • Callsenter / Salgsbyrå som behøver konsumentlister til bruk for telemarketing
  • Produsenter / importører som ønsker å gjøre direktereklame til konsumenter i sin målgruppe

Alltid oppdatert mot reservasjonsregistret

Salgsselskaper og andre bedrifter som tar snarveier ved å kontakte privatkunder uten å ha vasket listene mot reservasjonsregisteret på forhånd får raskt klager som kan føre til høye bøter. Dette er en bekymring du ikke trenger å ha da alle lister vi selger til enhver tid er oppdatert og vasket mot reservasjonsregisteret.

I 2017 er det over to millioner som er registrert mot telefonhenvendelser og over en million som er registrert mot postreklame.

Lister som henter data fra over 40 kilder

Listene vi tilbyr hentes fra over 40 kilder og Bisnode benytter markedsledende analyseverktøy for å kunne tilby de mest optimale uttrekkene for kunder i ulike bransjer. Det er mulig å segmentere på en lang rekke kriterier:

Mer informasjon om hvilke lister vi kan skaffe til dere

Fyll ut skjemaet under, helt gratis og uforpliktende, og vi kommer tilbake med et forslag og et tilbud på lister som møter deres behov.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.