• null

  Organisasjonsnummer

  814 533 492

 • null

  Daglig leder

  Svein Skaret

 • null

  Telefon

 • null

  Stiftelsesår

  2016

 • null

  Nettside

Beskrivelse fra Salgia AS:

Salgia AS er en ung gründerbedrift som jobber med booking av møter og anskaffelse av nye kunder. I praksis betyr dette at vi selger og tilrettelegger kvalitetssalgsmøter for alle som genererer ny virksomhet. Vi er fagfolk som finner nye kunder for våre kunder. I tillegg er vi svært dyktige på alle typer kampanjeoppfølging.

Salgia AS ble grunnlagt i 2016, men har over 30 års kombinert erfaring ifra salgsbransjen. Vår visjon er å bli en unik kompetansebedrift som tar ulike former for oppdrag, hvor vi oppleves som en nødvendig og verdifull partner av våre kunder.

Vi i Salgia AS har åpenbart to ting til felles. Vi er opptatt av salg, og vi har stor tro på det vi gjør. I dag består vi av profesjonelle, dynamiske, fornøyde og drevne medarbeidere som elsker nye salgsutfordringer.

Siste nyheter

Telefonselger – 5 Bud som gjør deg til en bedre telefonselger

Hvis du spør en tilfeldig person på gaten hva han eller hun synes om yrket telefonsselger blir du neppe møtt med rosende ord og positivitet. Dessverre har noen få useriøse aktører ødelagt ryktet til “telefonsselgere” og det er tvilsomt om…

Hypnotiske teknikker for selgere

Jan-Ove Sjøholt har flere tiår med erfaring innen salg, salgsledelse, og salgstrening. Han er også NLP-sertifisert og en del av hans praksis er blant annet å kurere fobier med hypnose. Men kan hypnose også brukes innen salg? Vi spør han…

Flere nyttige resurser

Share: