• null

  Organisasjonsnummer

  980 615 952

 • null

  Daglig leder

  John-Arne Martinsen

 • null

  Telefon

  21 50 55 50

 • null

  Stiftelsesår

  1999

 • null

ProffCom AS har sitt hovedkontor på Helsfyr i Oslo, samt avdelingskontorer i Tønsberg og Kristiansund. De tilbyr tjenester både innen kundeservice og salg. Noen av deres største kunder er Telenor, Canal Digital og Fjordkraft.

ProffCom er sertifisert som “Godkjent Callsenter” av NORDMA og Virke.

John-Arne Martinsen er administrerende direktør og partner i ProffCom. Han har over 20 års ledererfaring fra salg og kundeservice.

Har du direkte erfaring med Proffcom er du velkommen til å gi dem en karakter og publisere en tilbakemelding på dem under. Du må oppgi e-post adresse, men denne vil ikke bli publisert. Vi foretrekker at du publiserer anmeldelser med fullt navn, men det er også tillatt å bruke et pseudonym. Anmeldelser vi anser som sannsynlig falske blir slettet, mens anmeldelser vi er sikre på er reelle blir merket med “Ekte vurdering”.

Siste nyheter

Selgeren er død – Lenge leve Selgeren

Flere har varslet om selgerens død de siste årene. Sist ut var Are Stegane i artikkelen “Slutt å selge – Hjelp å kjøpe“. Anbefaler å lese artikkelen da den har mange svært gode poenger. Selv om Are formulerer seg mer…

CV-Nerden avslører sine beste triks

René Brunsvik er en karriereveileder og tekstforfatter som har drevet nettsiden cvnerden.no i over 5 år. Hans høyeste ønske er å få jobbsøkere til å bruke enda bedre fremstillings- og salgsteknikker i søkeprosessen. Toppselger.no tok en prat med ham.  …


Relaterte innlegg