• null

  Organisasjonsnummer

  990 115 206

 • null

  Daglig leder

  Thor Einar Jacobsen

 • null

  Telefon

  38 17 00 00

 • null

  Stiftelsesår

  2006

 • null

Max Marketing Gruppen består av rundt 500 medarbeidere fordelt på 15 selskaper i Norge og Sverige. Max Marketing Gruppen har flere ulike forretningsområder hvor av telemarketing er en av bærebjelkene. Datterselskaper i Max Marketing Gruppen som tilbyr telemarketingtjenester er TM-Huset Arendal, TM-Huset Grimstad, TM-Huset Kristiansand, TM-Huset Porsgrunn, og TM-Huset Tvedestrand.

De har dermed kontorer en rekke ulike steder, men deres hovedkontor er basert i Kristiansand.

Selskapet gjennomfører nesten 5 mill. samtaler p/år for oppdragsgiver innen salg, møtebooking, humanitært, markedsintervjuer, kundepleie osv.

Max Marketing Gruppen er aktivt medlem av NORDMA og Godkjent Callsenter.

Siste nyheter

Møtebooking + Sosiale medier = Sant?

Siri Berntsen har jobbet mer enn 20 år med salg og markedsføring innen internett, søk, og senere sosiale medier. Hun jobber også konsultativt med å bistå bedrifter med sosiale medier. Vi spurte henne om sosiale medier kan brukes i møtebooking….

Hvordan skrive en god stillingsutlysning

Det er mange som spør oss om råd på hvordan skrive en stillingsutlysning som tiltrekker seg de beste kandidatene. Nedenfor følger noen generelle råd. Da vi jobber mest med selger og salgslederstillinger bærer denne artikkelen preg av det, men disse…


Relaterte innlegg