• null

  Organisasjonsnummer

  994 460 242

 • null

  Daglig leder

  Ove Mustvedt

 • null

  Telefon

  21 50 93 00

 • null

  Stiftelsesår

  2009

 • null

Artisti Tale AS er et datterselskap av Artisti AS som har flere forretningsområder. I tillegg til telemarketing og innkommende kundeservice tilbyr Artisti tjenester innen profilering, markedsføring og logistikk.

Artisti Tale AS er lokalisert i Grimstad mens moderselskapet Artisti AS har sitt kontor i hovedstaden.

Artisti Tale er blant landets største callsenter og da er det uunngåelig at det blir noen presseoppslag om dem.

Inntil 2012 opererte Artisti Tale under navnet Selektiv Callsenter AS. 21. januar 2012 ble de offisielt Artisti Tale AS. Ove Mustvedt som er daglig leder (og partner) i selskapet fikk tilbake i 2010 et presseoppslag i Telemarsavisa etter at fem selgere fikk sparken for blant annet uhøflig opptreden ovenfor kunder.

Sammen med flere andre callsenter fikk Selektiv Callsenter i 2011 påbud fra Forbrukerombudet om å slutte å ringe fra skjulte telefonnummer.

Artisti fikk også omtale når NRK fikk tilgang på noen uautoriserte samtaleskript som noen selgere hos Artisti angivelig skulle ha benyttet.

Siste nyheter

167 000 bedrifter å selge til

Kent-Rune K. Sætrum har drevet med utvikling av nettbaserte løsninger siden han avbrøt informatikkstudiet i 1996 som halvstudert røver. Utviklet Divineo nettbutikkportal som opererte fra Frankrike og solgte nisjetilbehør til spillenerder over hele verden. Han står senere bak Fastinfo.no som…

Den definitive guiden til møtebooking

Det fines en rekke byråer som tilbyr å gjøre møtebooking for andre i Norge. Årsaken til at dette er et stort marked er at mange rådgivere, konsulenter, og selgere ikke evner eller har tid til å gjøre møtebooking selv. Vi har…


Relaterte innlegg