Rekruttere selgere - Raskt, Rimelig & Riktig

Klar til å rekruttere nye selgere eller salgsledere? Her er tjenesten du har sett etter.

Annonsering etter selgere

Dere blir synlig og promotert på alle steder hvor det er verdt å annonsere etter selgere og salgsledere. Det inkluderer Finn.no som er Norges største jobbportal, Agenturer.no som er Norges desidert beste portal for selvstendige selgere og kjent for høy kvalitet på kandidater, og Toppselger-nettverket som er det største nettverket av selgere i sosiale medier i Norge. 

Om dere skulle kjøpt annonseplass på alle disse portalene enkeltvis blir prisen for dette alene bli rundt 20 000 kroner. 

Rekruttering av selgere

Om du har vært gjennom noen rekrutteringsprosesser tidligere så vet du at det er tidkrevende. Kandidatsortering tar verdifull tid vekk fra andre oppgaver som salgs- og bedriftsledere har. Derfor foretrekker mange å bruke rekrutteringsbyråer til å gjøre jobben. Det er mange fordeler med å overlate rekrutteringen til en profesjonell aktør, men ulemepen er definitivt prisen. Kostanden er stort sett alltid fra femti tusen og oppover, og det er ikke uvanlig at det er snakk om 6-sifrete beløp.

Toppselger.no er glad for å være del av et samarbeid på rekruttering som gir deg de fleste fordelene med å bruke et rekrutteringsbyrå til en brøkdel av prisen.

Dere betaler for en enkel rekrutteringspakke hvor dere blir synlig på alle plattformer hvor det er verdt å være om dere søker selgere. Du får en en profesjonell rekrutterer til å gjøre arbeidet for deg og dere blir presentert for de beste kandidatene. Dere gjør kun 2. gangsintervjuet og ansetter så mange av kandidatene dere ønsker. 

 

Rekruttering av selgere og salgsledere

kr 27 500 eks. mva.
  • Annonse på Finn.no
  • Annonse på Agenturer.no
  • Annonsering i Toppselger-nettverket
  • Annonse på Karrierestart.no
  • Vi skriver jobbannonsen (om dere ønsker)
  • Kandidatsortering
  • 1. gangs kandidatsamtale
  • Presentasjon av aktuelle kandidater

Tjenesten leveres av erfarne rekrutterere

Toppselger-nettverket og våre populære sider i sosiale medier er kun en kanal som blir brukt for å finne gode kandidater til dere. Selve rekrutteringsarbeid blir gjort av dyktige og erfarne rekrutterere av selgere og salgsledere. De vil gjøre mesteparten av jobben for dere. Dere gjennomfører kun siste intervjurunde med kandidatene som dere får presentert. Dette er noe de aller fleste selskaper ønsker å styre selv uansettt.

Høres dette for godt ut til å være sant? Bruk kontaktskjemaet under for å få mer informasjon helt uforpliktende. Så kan vi gå gjennom alle detaljer slik at dere er helt trygg på tjenesten før dere eventuelt legger inn en bestilling. 

Toppselger