Personvern

Hvordan behandler vi dine data

Om personvern

Det er viktig for oss at du som bruker av Toppselger.no har full tillit til tjenesten vi leverer. Personvern er en viktig del av dette og vi gjør alt vi kan for å beskytte ditt personvern som bruker av vår side.

Om du har spørsmål om personvern så oppfordrer vi deg til å kontakte oss på post@toppselger.no eller ringe oss på 41 21 41 41.

Håndtering av personopplysninger

De eneste personopplysningene vi får inn er om du som bruker velger å fylle ut et kontaktskjema på nettsiden. Da vil vi lagre og behandle informasjonen din med det formål å følge deg opp på en god måte.

Om vi ikke lenger har behov for å ha dine opplysninger så blir de slettet. Og om du kontakter oss for å få dine opplysninger slettet så gjør vi naturligvis det umiddelbart.

Bruk av informasjonskapsler / cookies

Vi har tatt vekk Analytics, Adwords tag, og Facebook pixel fra Toppselger.no. Så vi har  nå ingen måte å spore deg via denne type programmer. Det bør innebære at det ikke er noen cookies som sporer deg når du besøker Toppselger.no.

Hvis du har spørsmål, innspill, eller kommentarer til oss vedrørende personvern så ta kontakt med oss på post@toppselger.no eller ring oss direkte 41 21 41 41.

Vilkår og betingelser

Ved å bruke våre tjenester, samtykker du automatisk du er minst 18 år.

  1. Generelt

(a) “oss”, “vi”, “vår” og ‘nettside’ refererer til Toppselger.no

(b) Vår hjemmeside gir informasjon og tjenester relatert til salg og selgere. Dette inkluderer selskaper som søker selgere for å jobbe for dem, samt selgere som søker selskaper å jobbe for.

(c) Vi forbeholder oss retten til å fjerne/redigere/endre informasjon på nettsiden fortløpende (dette inkluderer ikke aktive annonser betalt av kunder).

  1. “Disclaimer” vedrørende informasjon på vår side

(a) Vi gjør vårt beste for å holde informasjonen på nettsiden så nøyaktig som mulig. Hvis det likevel skulle stå oppført noe som er feil så vil ikke vi bli holdt ansvarlig for eventuelle skader knyttet til unøyaktig informasjon.

Vi oppfordrer alle brukere til å sjekke informasjon på våre sider og kontakte oss direkte hvis noen feil blir oppdaget og vi vil umiddelbart rette på problemet.

(b) En av våre tjenester er annonsering/reklame for våre oppdragsgivere. Vi tilstreber at også denne informasjonen skal være så korrekt som mulig. Dette er dog informasjon vi  blir tilsendt fra vår oppdragsgiver. Igjen, vi vil ikke bli holdt ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i annonsene på våre sider. Hvis du oppdager noe feil setter vi stor pris på om du melder fra til oss sånn at vi kan rette feilen umiddelbart.

  1. Tredjepartsavtaler

(a) Eventuelle avtaler mellom deg og en tredjepart kontaktet via vår nettside er på eget ansvar. Vi tar ikke ansvar for eventuelle konsekvenser knyttet direkte eller indirekte til enhver handling du tar basert på informasjon/annonser du finner på denne nettsiden.

(b) Lenker til tredjeparts nettsider fra våre nettsider kan være til annonsører som har betalt oss for annonsering.

  1. Varemerker

(a) Toppselger.no og våre logoer er varemerker som tilhører oss. Ingen tillatelse hodet gis til noen part for bruken av disse varemerker uten eksplisitt godkjenning på forhånd.

  1. Endring av vilkår

(a) Vi forbeholder oss retten til å endre våre vilkår og betingelser. Vi anbefaler derfor at du sjekker denne delen av nettsiden jevnlig for å forsikre deg om at du er informert om eventuelle endringer.

  1. Kontakt

(a) For ytterligere informasjon eller spørsmål om vår nettside eller andre saker, kan du gjerne kontakte oss. Du treffer oss på post@toppselger.no eller på telefon 41 21 41 41.

Toppselger