Mynt AS søker fem dyktige salgskonsulenter

Mynt utvider sine avdelinger i Oslo og Bergen og vi er på utkikk etter fem ambisiøse salgskonsulenter for Telenor og Fjordkraft. Telenor har aldri bygget ut mer fiber enn de skal gjøre i år og Fjordkraft har nettopp starter storsatsningen på mobilmarkedet – dette gir unike muligheter til motiverte og dyktige salgstalenter. Salgsaktiviteten vil være i felt, ute i møte med kundene, eller på stand.

Selskap

Mynt AS

Kontaktperson

Espen F. Loeng

Telefon

469 31 593

Dette er en veldig godt betalt stilling til de rette kandidatene og kan resultere i store karrieremuligheter innenfor salg. Hos oss er det ingen takhøyde på hvor mye du kan tjene – det er ren provisjon, men de beste ligger på rundt 100 000 i måneden.

Salgserfaring er ikke et krav da du vil få grundig opplæring fra noen av landets beste selgere. Vi ser etter deg med et ønske om å lykkes og deg som drives av å tjene gode penger. Vi prioriterer heltidsansatte til disse prosjektene, men vil vurdere deltidsansatte også. Det vil også være noe (frivillig) reising rundt i Norge – vi dekker alle reiseutgifter samt diett.

Send en kort tekst om deg selv til espen@myntcom.no så kontakter vi deg fortløpende!

Del denne jobben med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkdin

Send søknad til Mynt AS