Møtebooking + Sosiale medier = Sant?

Siri Berntsen har jobbet mer enn 20 år med salg og markedsføring innen internett, søk, og senere sosiale medier. Hun jobber også konsultativt med å bistå bedrifter med sosiale medier. Vi spurte henne om sosiale medier kan brukes i møtebooking.

Jeg kombinerer ofte digitale og sosiale medier når jeg skal i kontakt med kunder eller samarbeidspartnere.

Tidligere brukte jeg bare telefon og banking på dører. Nå booker jeg møter via Facebook, LinkedIn og til og med Snapchat.

Det har aldri vært enklere å finne icebreaker til feks større bedrifter og beslutningstakere enn det er i dag.  Så fort man har en felles connection eller interesse i f.eks en gruppe på Facebook eller LinkedIn kan man gjøre seg til kjenne på en ny og spennende måte.
Brukes det smart kan man oppnå gode resultater!

På alle mine kurs går jeg gjennom de ulike muligheter en bedrift har for å bli synlig og ikke minst hvordan komme i kontakt med kunde.

Sosiale medier har åpnet mange dører for meg. Jeg har fått både kunder, samarbeidspartnere, venner og jobb.

Det viktigste er at man er seg bevisst. Hvordan vil jeg bli oppfattet og hvordan kan jeg oppnå det jeg setter som mål. Å lage en strategi og plan for å oppnå de mål man ønsker i de ulike kanaler er smart.

Fortsatt bruker jeg også telefon å ringe. Banke dører er også gøy om jeg mener det er riktig fremgangsmåte for å få et møte. Mulighetene med digitale og sosiale medier er det jeg liker best!

Du finner også mer informasjon om Siri Berntsen og kursene hun holder på SiriBerntsen.no. Toppselger.no har jevnlig konkurranser hvor du kan vinne gratisbilletter til kursene til Siri (og andre salgseksperter). For å holde deg oppdatert på nye kurs du bør få med deg så anbefaler vi at du er medlem av vårt nyhetsbrev.

siriberntsen-linkedin-fbcover-toppselger


Relaterte innlegg

Sjefen selger IKKE

Det var en gang i historien da konger og statsledere ledet fra fronten...

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website *