Jan-Ove Sjøholt - mentale teknikker for selgere

Mental trener avslører teknikkene som gjør deg til en bedre selger

Jan-Ove Sjøholt har lang erfaring med salg innen legemiddelindustrien før han startet sitt eget konsulentselskap. Han er blant annet NLP Master Practitioner og sertifisert hypnosecoach og hjelper nå ledere, selgere, og andre å oppnå sitt fulle potensielle. Vi er veldig glad og takknemlig for at han har tatt seg tid å dele noe av sin unike kompetanse i denne intervjuserien. Sjøholt er i dag daglig leder og eier av Inzight AS som blant annet tilbyr salgstrening.

 

 

Viktigheten av lytting innen salg

Du har kanskje hørt før at det er en grunn til at du har to ører og en munn. Hør Jan-Ove Sjøholt forklare viktigheten av lytting innen salg.

 

En selgers mentale tilstand

At din mentale tilstand og innstilling er viktig kommer neppe som en overraskelse. Nyere forskning fra blant annet Harvard har funnet ut hvilken fysiske posisjon som gir deg riktig mentale tilstand før en salgspresentasjon. Jan-Ove Sjøholt snakker om dette i lydklippet under.

 

Målsetninger for selgere

Hvorfor er det viktig å sette målsetninger? Og må du virkelig skrive ned målsetningene dine for at de skal være effektive. Jan-Ove Sjøholt utdyper.

 

Kroppspråk for selgere

Hvor viktig er godt kroppspråk for selgere? Er kommunikasjon 90 prosent kroppspråk og 10 prosent det du sier? Jan-Ove deler sine synspunkter på dette og avslører et av sine beste tips for hvordan du kan ha et godt kroppspråk som gjør at kunder får lyst å kjøpe fra deg. Her er link til videoen som blir nevnt i opptaket.


Relaterte innlegg

Den definitive guiden til møtebooking

Det fines en rekke byråer som tilbyr å gjøre møtebooking for andre i...

1 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Add Comment *

Name *

Email *

Website *