Har du ambisjoner om å lede ditt eget salgsteam? Da er kanskje DU vår nye Salgssjef!

Har du ambisjoner om å lede ditt eget salgsteam? Da er kanskje DU vår nye Salgssjef!

De siste årene har vært en suksesshistorie for Falck Alarm, og vi har nå valgt å utvide satsingen.
Områdene vi ser for oss er Hedmark, Oppland, Østfold, Vestfold og Buskerud.

Vi søker etter en sulten og fremoverlent person som brenner for det å skape noe.
Du jobber kanskje som selger eller teamleder i dag, eller kanskje er du salgssjef allerede og trenger nye utfordringer. Du knuser budsjettene der du er i dag, og tenker at du vil ha noe mer.

Kanskje er du tidlig i karrieren din. Det er helt greit, Falck Alarm har gjennom en årrekke utviklet både unge selgere og salgssjefer. Så lenge du er god nok er du gammel nok.

Falck Alarm er en svært offensiv salgsorganisasjon med utrolig mye erfaring og flinke mennesker. Her vil du få alle verktøyene du trenger for å lykkes, det eneste vi krever tilbake er dedikasjon og at du har ambisjoner om å bli vår neste suksesshistorie.
Det er helt avgjørende med relevant salgserfaring, og vi ser for oss en profil som kjenner seg igjen i stikkord som «vinnerskalle», «sulten» og «gründer»

Du vil være del av en ung og sterk salgsledergruppe med månedlige ledermøter, samt kontinuerlig coaching av nærmeste leder. For oss vil det være viktig at du til enhver tid har det du trenger for å lykkes i rollen som salgssjef. Derfor har vi et eget utviklingsprogram, salgskonkurranser med utenlandsturer flere ganger i året, samt markedets beste lønnsordning (Ja, vi har faktisk det) for å hjelpe deg med å tiltrekke de beste selgerne.

Som salgssjef i vår B2C-avdeling vil du skape og lede en avdeling med ambisiøse selgere. Du står med det fulle budsjettansvaret, så vi ser for oss at du er ærgjerrig nok til at avdeling din «alltid» er i forkant når det gjelder salg. Kort sagt, for å lykkes i jobben bør prinsippet «lead by example» komme klart frem gjennom din lederstil. Du får også ansvaret for å rekruttere nye selgere til teamet ditt med god støtte fra rekrutteringsavdelingen.

Førerkort, klasse B er et krav.

Hvis du føler deg truffet av vår beskrivelse av en salgssjef, søk da vel!

Send CV og søknad så tar vi kontakt! 

Har du spørsmål om stillingen? Ring Jonas Sture (Head Of Recruitment), 930 46 945.

Selskap

Falck Alarm By Verisure AS

Kontaktperson

Jonas Nikolai Sture

Telefon

930 46 945

Om Falck Alarm

Falck har en svært sterk merkevare, med erfaring fra alarmbransjen flere tiår tilbake, hvor vi var en av de første leverandørene som kunne tilby alarmsikring til privatmarkedet. Etter sammenslåingen med Verisure, og muligheten til å kombinere det beste fra to verdener, har vi en helt unik mulighet i markedet.
Selskapet består av mange svært kompetente profiler innenfor sitt felt, og vi gjør alltid vårt ytterste for å tiltrekke oss de rette menneskene. Men hyppige salgskonkurranser, premieturer til utlandet flere ganger i året, eget utviklingsprogram for selgere, samt antageligvis bransjens beste bonusmodell, ser vi at vi er svært godt skrudd for videre vekst og nye måloppnåelser.

Del denne jobben med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkdin

3 mnd. med gratis kundeleads

Prospecta gjør det lekende lett å finne nye kundeleads B2B. Få en 3 måneders prøveperiode her.

Reservert eller ikke?

Få umiddelbar svar på om en privatperson er resevert mot telefonsalg eller ikke. Enkelt og rimelig løsning for salg B2C.

Medlemskap for bedriftsledere

Agenturer.no er trolig Norges mest lønnsomme medlemskap for bedriftsledere.