En helt ny måte å søke toppselgere!

Toppselger.no aksepterer ikke tradisjonelle jobbsøknader med en standard CV. Det er kun mulighet å søke på stillinger ved å sende inn en inntill 2-minutters salgspitch på video.

Vi utfordrer alle toppselgere om å sende inn sin beste salgspitch som passer for selskapet som annonserer hos oss. Dette gjør at dere som annonsør ikke bare får kandidater som er komfortabel med å presentere en salgspitch på video (noe som i seg selv er en positiv kvalitet hos en selger), men også kan få verdifulle innspill på hvordan dere kan selge mer og bedre fra Norges ledende toppselgere.

Slik fungerer prosessen steg-for-steg

 • null

  Dere bestiller kampanjen via skjemaet på denne siden. Prisen for en annonse er kr. 5 000,- eks. mva. Annonsen vil bli publisert på Toppselger.no og promotert i hele Toppselger-nettverket (inkluderer Norges største Facebook-side for selgere, Norges mest aktive Facebook-gruppe for selgere, Linkedin-sider, nyhetsbrev, etc.).

 • null

  Dere må forplikte dere til en premie på en verdi av minimum kr. 2 500,- som går til toppselgeren som bidrar med den beste salgspitchen for dere. Det enkleste er et gavekort som kan brukes online, men har dere tilgang på andre gode premier så fungerer det også bra.

 • null

  De som ønsker å bruke tid på å utforme en god pitch for dere vil naturligvis ofte også være interessert i jobben, men det stilles ikke noe krav om deltakere i salgspitch-konkurransen må søke på stillingen. Når dere mottar salgspitcher gir dere en karakter fra 1 til 10 på salgspitchen. Når karakter er avgitt får dere automatisk tilsendt kontaktdetaljer til den potensielle kandidaten og informasjon om han/hun også søker på stillingen.

 • null

  Om kun en selger har fått høyeste karakter fra dere vil dette bli vinneren av konkurransen. Om flere deler høyeste karakter vil Toppselger.no kåre vinner mellom kandidatene som dere har gitt høyest score. Konkurransen utløper på avtalt dato som dere velger i skjemaet under (maks annonseperiode er 30 dager). Om det er under fem deltakere i konkurransen så kan konkurranseperioden utvides inntil det er minimum fem deltakere.

Legg inn bestilling

 • Drop files here or
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Noen kundereferanser:

  Referanse fra Dehn Design

  For knappe to uker siden la Dehn Design AS ut en annonse på Toppselger.no der vi søkte etter selgere. Tilbakemeldingene har vært overveldende, og søknadene har strømmet inn.
  Nå to uker etterpå, har vi engasjert tre stykk selgere fordelt rundt om i Norges land – og er fra 2015 godt dekket opp. Anbefaler herved andre å bruke nettopp Toppselger sine annonsetjenester da disse yter topp service og når mange.

  Merete Nyegaard Dehn

  Manager/Designer

  Dehn Design AS

  Referanse fra Gullnummer AS

  “Vi benytter Appelér (Toppselger) for å finne freelance-selger for Gullnummer.no. Vi er veldig fornøyd med både respons, service underveis, og ikke minst resultat. Vi oppfattet Appelér som svært interessert i å hjelpe oss og finne riktig kandidat for oss, noe vi også gjorde tre uker etter å kontaktet Appelér for første gang.

  Martin Jensen

  Gullnummer AS”

  Referanse fra Julius Gave og Interiør AS

  Vi annonserte etter selgere hos Toppselger.no. Responsen var god og vi har engasjert 2 selgere som vi er meget godt fornøyd med. Oppfølgingen fra Toppselger var meget god, og vi kan helt klart anbefale disse til andre.

  Pål Dybdahl – Julius Gave og Interiør AS

  Referanse fra Euro Pacific Bank

  “Toppselger.no has helped us find dozens of qualified, experienced candidates. They have been trustworthy, professional, and very knowledgeable. We would love to use them again to find targeted candidates as Euro Pacific Bank grows.”

  – Peter Schiff, Euro Pacific Bank

  Referanse fra Joy Design

  Vi har benyttet toppselger.no som annonse kanal for å få tak i selgere til salg av Joytag smykker mv. Dette har virket veldig positivt – både ved at vi har fått god respons på annonsen og ved et supert samarbeidet med toppselger.no. Vi fortsetter gjerne dette samarbeidet i fremtiden.

  Lisa Kvam Viksjø

  Daglig leder

  Joy Design AS