Finn selgere eller andre salgskanaler

Toppselger er Norges største nettverk av profesjonelle selgere. Vi kan hjelpe din bedrift med å søke etter toppselgere eller selvstendige salgsagenter.

Markedsfør deres stilling til Norges beste Toppselgere

For å finne toppselgeren som er perfekt match for selskapet og produktene dere selger er første bud å få jobbmuligheten foran øynene på flest mulig kvalifiserte kandidater.

Gjennom tradisjonelle jobbportaler treffer dere aktive jobbsøkere som enten er arbeidsledige eller aktivt ønsker å bytte jobbe. Dere kan ofte få kvantantiv respons fra denne gruppen hvorav selvfølgelig det kan være bra kandidater. Toppselger er derimot ikke en tradisjonell jobbportal hvor målgruppen er arbeidssøkende personer. Vår målgruppe er Norges beste toppselgere.

Dere har nå muligheten til å bli lagt merke til av Toppselgere på alle våre plattformer.

En annonsekampanje på 45 dager koster kr. 3 700,- eks. mva.

Slik fungerer det:

  • null

    Dere velger selv om dere ønsker å at vi publiserer stillingen på Toppselger.no eller om dere ønsker at vi skal sende selgere til deres egen nettside. Om dere ønsker at vi skal promotere deres egen nettside må dere naturligvis ha lastet opp jobbannonsen der.

  • null

    Vi promoterer annonsen aktivt på vår Facebook-side med nærmere 8000 følgere innen salg og salgsledelse. Vi “booster” også stillingen slik at flest mulig selgere i deres område ser den. Stillingen blir også promotert på vår Linkedin-side med rundt 1000 følgere.

  • null

    Du kan dele stillingen i vår Facebook-gruppe bestående av over 6000 selgere. Denne gruppen er det desidert største og mest aktive samlingsstedet for toppselgere i Norge. Vi har en maksgrense på to sponsode oppdateringer i uken i gruppen og din stilling vil da være en av disse. Om du ikke ønsker å dele den selv i gruppen så kan vi gjøre det på dine vegne.

Er jobben attraktiv for toppselgere?

Som annonsekunde hos oss kan du dele stillingen deres i vår Facebook-gruppe med over 6 000 selgere. Gruppen er svært interaktiv og du må være forberedt på at selgere i gruppen kommentarer jobbmuligheten dere tilbyr.

Det kan være både positive og negative kommentarer.

Om dere tilbyr en god jobbmulighet for selgere og du kan svære saklig og profesjonelt på kommentarer vil det være utelukkende positivt.

Om dere derimot tilbyr dårlige betingelser eller mer omdiskuterte muligheter for selgere må du være forberedt på at det kan komme negative reaksjoner i gruppen. Det er isåfall din oppgave å kunne svare saklig og godt på kommentarer fra medlemmer. Du kan ikke forvente at vi skal slette negative kommentarer.

Om du, for eksempel, tilbyr MLM-salg er dette noe som er kontroversielt og det kan komme negative kommentarer. Vi anbefaler deg derfor ikke å annonsere med oss om du ikke kan stå hundre prosent inne for jobbmuligheten og svare godt for deg på kommentarer og spørsmål fra selgere i gruppen.

Seriøse selskaper med gode produkter og gode betingelser har derimot svært gode forutsetninger for å få god respons fra dyktige toppselgere. Isåfall anbefaler vi dere å legge inn en bestilling under.

Legg inn bestilling

Hjelp til rekruttering?

Ved å annonsere via Toppselger vil dere måtte håndtere alle kandidater og rekrutteringsprosessen på egen hånd. Om dere ønsker ytterligere bistand med selve rekrutteringsprosessen så ta kontakt med oss og vi vil finne en god løsning for dere. Du kan treffe oss på post@toppselger.no eller 41 21 41 41.

Hva vi gjør best

Finne salgsagenter og andre eksterne salgskanaler

Om dere søker selvstendige selgere, salgsagenter, forhandlere, franchisetakere, eller andre eksterne salgskanaler er det vår spesialitet. Gjennom vår søsterside, Agenturer.no, har vi levert agenter og andre eksterne selgere til våre oppdragsgivere siden 2006. Vi har den desidert størte databasen med selvstendige agenter i Norge og bedre oversikt over dette markedet enn noen annen aktør. For å finne agenterer/eksterne salgskanaler så referer vi dere derfor videre til våre tjenester på Agenturer.no.