Et helt unikt verktøy for å øke salget i byggebransjen

  • Ønsker du flere oppdrag?

  • Ønsker du salgsleads?

  • Ønsker du å kunne finne de mest lukrative oppdragene?

Ingen har større lidenskap for tenkelige og utenkelige metoder for å finne gode kundeleads enn Toppselger.no. Vi har skrevet en rapport som heter Prospektering 2.0. som bare omhandler dette emnet og er stadig på utkikk etter nye effektive strategier for å få gode kundeleads som med høy sannsynlighet konverterer til betalende kunder.

Derfor ble vi utrolig interessert da vi oppdaget tjenesten Norge Bygges tilbyr. Det finnes flere online verktøy som henter ut kundelister og leads fra databaser, men Norge Bygges tar dette til et helt nytt nivå ved å kombinere alt av teknologi med menneskelige ressurser og etterretning.

Alt av online databaser + menneskelig etterretning = Markedets beste verktøy for salgsleads i byggebransjen

Norge Bygges har ansatt 20+ personer som eneste jobb er å ringe til beslutningstakere i byggeprosjekter og innehente informasjon direkte fra dem. Informasjon du som kunde kan bruke til å få førsteklasses kundeleads.

Deres database gir oversikt over alt som blir bygget i Norge og hvem som blir kontrahert på prosjektene.
Du kan enkelt søke opp kunder, aktører og prosjekter innen bygg og anlegg i hele Norge.

Norge Bygges følger hele byggeprosessen og rapporterer fra start til slutt.

Hvem er tiltakshaver, hvem er utbygger, arkitekt, beskrivende ledd, totalentreprenør og underentreprenører på prosjektene? Dette får du servert fra Norge Bygges på daglig basis. Dermed kommer du i dialog med din målgruppe til rett tid. Du vil ikke lenger gå glipp av viktige prosjekter. Og du får direkte kontaktinformasjon til oppdragsgivere som behøver dine tjenester i byggebransjen.

 

Få en gratis og uforpliktende demonstrasjon på 30 minutter

Bli kontaktet for en uforpliktende demonstrasjon av hvordan Norge Bygges ved å fylle ut skjemaet under. Vi garanterer en interessant demonstrasjon som gjør at du lettere kan ta stilling til om Norge Bygges vil være lønnsomt for din bedrift eller ikke.

BONUS: Som en ekstra bonus fra Toppselger.no sender vi deg adgang til rapporten Prospektering 2.0. (nevnt ovenfor) til alle som avtaler en demonstrasjon.

Oops! We could not locate your form.

Toppselger