Gå kraftig opp i lønn og få frem toppselgeren i deg!

SalesTech har siden 2015 bygget en salgskultur som skaper toppselgere.

Vi har i dag 40 dyktige selgere og utvider nå et av Norges ledende salgsteam ytterligere.

Nye ansatte oppdager raskt at inntektspotensialet hos SalesTech er langt bedre enn hos de fleste andre salgsbyråer.

Det er 3 grunner til at selgere trives og lykkes stort hos oss:

  1. Du selger svært gode produkter som kunder ønsker å kjøpe!

Vi har de siste årene jobbet med det som muligens er det beste B2B-prosjektet innen telefoni i Norge. Du vil selge for en av landets største merkevarer som utkonkurrerer andre leverandører på både løsninger og pris. Du hjelper dermed å redusere kostnadene til småbedrifter og gir dem en bedre tjeneste.

Vi har en fenomenal salgshistorikk å vise til på dette prosjektet de siste 4 årene. Du kan derfor være helt trygg på at du jobber med et svært salgbart produkt!

  1. Opplæring og salgssystemer i særklasse!

Alle nye ansatte får tilbud om en 1-ukes betalt opplærling! Du lærer produktet du selger til fingerspissene – og kan gi smarte svar på alle spørsmål og innvendinger du møter i salgsarbeidet.

Etter opplæringen er ferdig så overlater du alt det administrative til oss og bruker tiden din på å tjene penger! Du kommer til duk og dekket bord med salgssystemer som fungerer. Du logger deg på vårt CRM-system og der venter nye kundeprospekter på deg.

  1. Enestående provisjonssatser som du aldri har sett maken til!

Vi har presset marginene våre maksimalt sånn at vi kan gi blant bransjens beste provisjonssatser. Du skal tjene så godt at det skal veldig mye til for å lokke deg vekk fra oss.

Gjennomtrekk og rekruttering er dyrt. Vi foretrekker å betale våre selgere godt og derfor beholde dem mye lenger.

Men alle sier de har best provisjon i jobbannonsen?

Godt poeng! Men alle kan ikke vise til dokumenterbare suksesshistorier som vi kan. Toppselgeren som dro inn 279 000 kroner på to uker, nybegynneren som aldri hatt tatt en salgssamtale før som tjente over 50 000 første måned, og flere av våre drevne toppselgere som stabilt tjener 100 000 – 150 000 per måned.

Fortsatt nervøs for å jobbe på provisjon?

Null stress. Hvis du er litt usikker på ren provisjon så kan du velge timelønn og bonus. Du kan fritt bytte til provisjonslønn senere ettersom oppsiden er mye høyere på ren provisjon.

Bli en del av vårt kontor eller jobb hjemmefra

Vi holder til i store og lyse lokaler på Økern. 5 min gangavstand fra Økern T-bane. Vi vil gjerne ha deg som en del av vårt inkluderende og hyggelige kontormiljø!

Men om du bor andre steder i verden og ønsker å bli en del av SalesTech-teamet så er det også mulighet for å jobbe hjemmefra.

Hos SalesTech er nesten alle velkommen

Vi oppfordrer kvinner til å søke. Vi oppfordrer menn til å søke. Vi oppfordrer både “unge” og “gamle” til å søke. Vi oppfordrer deg uten salgserfaring og dere som er etablerte toppselgere til å søke.

Du trenger ikke å bli vår beste selger, men du må være den beste selgeren du kan være.

Det er derfor et absolutt krav at du har en positiv innstilling, er ærlig og hardtarbeidende, og har motivasjonen som kreves for å være en av våre toppselgere!

Hvis du ikke en toppselger når du kommer til oss så skal vi hjelpe deg å bli det! Er du allerede en toppselger så er sjansene ekstra gode for at du har et smil om munnen og dollartegn i øynende på første lønningsdag.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Selskap

Sales Tek AS

Kontaktperson

Massih Deljou

Telefon

486 30 925

Nettside

salestech.no

Del denne jobben med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkdin
Toppselger