Er du målrettet og trigges av å oppnå gode resultater?

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 4000 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon og sparing. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mere helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.

Nå søker vi nye selgere i Oslo, Trondheim, og Skien. 

Selskap

Gjensidige

Kontaktperson

Eivind Pettersen

Telefon

900 95 769

Selgere søkes i Oslo, Trondheim, og Skien

Til vårt salgssenter i Oslo søker vi deg som er klar for å ta salgskarrieren din til neste skritt. 

Tenk nytt på karrieren din, og ta sats! – så sørger vi for at det skjer i trygge rammer.

Om jobben

Stillingen innebærer utadrettet rådgivning og salg av forsikringer til nye og eksisterende kunder i privatmarkedet pr. telefon. Dersom du trigges av å jakte nye kunderelasjoner og gi kundene skreddersydde løsninger og god rådgivning, vil du sannsynligvis trives i denne rollen. Det er stor variasjon i produktene våre og du er derfor med på å sikre kunden gjennom hele sitt livsløp både innen skadeforsikring og forsikring på liv/helse. 

Om deg

Vi ser etter deg som gjennom arbeidserfaring har bevist at du lykkes med salg, og du liker å etablere nye relasjoner. Hvis du i tillegg motiveres av gode resultater og vil jobbe i et selskap med høy grad av kundeorientering, så er matchen veldig god. Vi tror du vil lykkes hos oss hvis du har en veldig god arbeidskapasitet og er glad i høyt tempo. Det er fordelaktig at du har erfaring fra salg av forsikring via telefon.

Vi tilbyr

Hvis du vil ta salgskarrieren din til neste skritt, med fokus på å nå dine mål og skape gode kunderelasjoner, så skal vi gjøre det vi kan for at du skal lykkes. Du kommer til å jobbe sammen med bransjens beste forsikringsrådgivere som brenner for faget sitt og som har det gøy på jobb. Siden vi tror at det råeste du kan være er å være selger i Gjensidige, vil du gjennom Gjensidigeskolen få den opplæringen du trenger for å få bransjens sertifisering og vi satser på deg i vårt eget karriereprogram for selgere.

Med stillingen følger også en konkurransedyktig kompensasjonspakke som består av en solid fastlønn i tillegg til bonus og selvsagt veldig gode forsikrings- og pensjonsordninger. 

I tillegg får du:

  • Firmahytter i inn- og utland
  • Mulighet til å holde deg i form i eget treningsstudio samt bedriftslag
  • Aksjespareordning
  • Sommertid
  • Karrieremuligheter i et av Nordens største skadeforsikringsselskap.

Vi vurderer søknadene og kaller inn interessante kandidater til intervju fortløpende, vi oppfordrer deg derfor til å søke så fort som mulig.

Del denne jobben med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkdin
Toppselger