Callsenter og salgsfirma i Norge

Finn riktig salgsbyrå som kan hjelpe din bedrift med møtebooking og salg.
Raskt og effektivt!

Hvis dere trenger et salgsfirma eller callsenter i Norge er du nå på riktig side.

I Brønnøysundregisteret er det registrert ca. 1 300 foretak som driver med en eller anen form for callsenter eller salgsvirksomhet. Herunder finner man mange inaktive foretak samt byråer som kun jobber med salg av sine egne produkter/tjenester og ikke tar på seg oppdrag for andre.

Toppselger.no har veldig god oversikt over markedet med callsenter og salgsbyråer i Norge. Vi har også noen dyktige byråer som er medlem hos oss. Dette er derfor byråer vi derfor kjenner ekstra godt og anbefaler at dere sjekker ut.

Anbefalte callsenter og salgsfirma

Trykk inn på ønsket salgsfirma for mer informasjon om dem. 

Venezu AS

Selskapet er Norges mest erfarne på B2B møtebooking, ringer hvert år 200.000 samtaler til beslutningstakere og ingen har booket flere B2B møter enn Venezu i Norge. Våre møtebookere sørger for at du når dine salgsmål!

Mer info »

Smooth Callcenter

    Smooth Callcenter tilbyr en smooth opplevelse for kundene dine. Vi jobber etter retningslinjene for et ANFO/VIRKE Godkjent Callcenter,

Mer info »

Lette AS

Møtebooking er en spisskompetanse. Vi fyller kalenderen til deres selgere. Møtebooking er en spisskompetanse. Med 20 års erfaring, kjenner vi

Mer info »

Voice2Voice

Voice2Voice AS er ett av Norges ledene firmaer innen telemarketing og kundeservice-relaterte tjenester. Voice2Voice AS jobber etter retningslinjene for et NORDMA godkjent callcenter, og følger til enhver tid den nåværende markedsføringsloven.

Mer info »

Få profesjonell hjelp til å finne callsenter eller salgsfirma

Det finnes en del skrekkhistorier på bedrifter som har brent seg på å velge galt salgsfirma. Om dere ønsker hjelp til prosessen med å finne et eksternt salgsbyrå så er dere velkommen til å ta kontakt med oss. 

Vi kan tilby bistand gjennom hele eller av deler prosessen med å finne et byrå som kan levere gode resultater for dere. Da vil vi bruke vårt nettverk og kompetanse til å få tilbud på det vi mener er den beste – og mest lønnsomme – løsningen for dere. Vi vil gi klare og ærlige anbefalinger, men dere har naturligvis alltid siste ord. Sjansen er svært god for at vi kan spare dere både for tid, penger, og potensiell frustrasjon.

Alfabetisk oversikt over salgsbyrå og callsenter i Norge

Nedenfor finner du oversikt over callsenter og salgsbyrå som kan gi dere tilbud på ulike telemarketingtjenester. Flere av disse selskapene tilbyr også direktesalg/feltsalg til sine oppdragsgivere.

Hvis du finner mangler eller feil på oversikten nedenfor så kontakt oss. Vi er kun interessert i å inkludere callsenter som er etablerte og aktive som er villig til å ta på seg oppdrag for eksterne oppdragsgivere.

Artisti Tale AS

Artisti Tale AS er en del av Artisti Gruppen som har flere ulike forretningsområder. Hovedkontoret til Artisti Tale ligger i Grimstad, men de har også avdelinger andre steder i landet. Les mer om Artisti Tale her.

Bell Communication AS

Bell Communication er et Bergensbasert callsenter som hovedsaklig tilbyr innkommende telefontjenester. De gjør noe utgående telemarketing for eksisterende kunder. De benytter merkevaren “Telefonsekretæren”. Les mer om Bell Communication her.

BISON TM

BISON TM er en erfaren og moderne salgsbedrift lokalisert i Grimstad og Drammen. Selskapets ledelse har mange års erfaring fra ulike telemarketing-prosjekter der mål er å skape verdi for kunder og kundens kunder. Les mer om BISON TM her

Callcom Skandinavia AS

Callcom Skandinavia er lokalisert på Skøyen i Oslo. Les mer om Callcom Skandinavia her.

Callkeeper AS

Callkeeper jobber kun B2B og tilbyr blant annet møtebooking. De er basert i Oslo. Les mer om Call Keeper her.

Concept Communication AS

Concept Communication er landsdekkende salgs- og marketingbyrå. De har hovedkontor i Oslo og har vært i drift siden 1993. Les mer om Concept Communication her

Consort AS

Consort AS er et salgsfirma med hovedkontor i Trondheim og avdelingskontor i Oslo. De er sertifisert som godkjent callsenter og «Great place to work». I tillegg til tradisjonelle callsentertjenester og møtebooking tilbyr de også salgskurs og håndtering av webchat. Les mer om consort her

Dialog Norge

Dialog Norge er basert i Stavanger og har spesialisert seg på lojalitetsamtaler og leadsgenerering. Les mer om Dialog Norge her.

Din Salgskonsulent AS

Din Salgskonsulent holder til i Trondheim. De tilbyr feltsalg i tillegg til callsenter-tjenester. Les mer om Din Salgskonsulent her.

Drs Direct Response Services AS

Drs Direct Response Services ble startet i 2004, men har røtter som strekker seg helt tilbake til slutten av 80-årene. De holder til i Oslo og er medlem av Nordma. Les mer om Direct Response Services her.

Enevo

Enevo har hovedkontor i Trondheim og avdelingskontor i Oslo. De tilbyr en lang rekke salgstjenester. Les mer om Enevo her.

Fagernes Dialog

Fagernes Dialog holder til i Nord-Aurdal kommune i Oppland. De startet opp i 2013. Les mer om Fagernes Dialog her.

Fornøyde Folk AS

Fornøyde Folk er basert i Nærøy og har spesialisert seg på salg innen avisbransjen. Fornøyde Folk er medlem av Nordma. Les mer om Fornøyde Folk her.

Frittgående Selgere AS

Frittgående Selgere AS er et hjemmekontorbasert callsenter, som reallokerer kostnadene knyttet til dyre kontorlokaler i bedre betingelser for de ansatte, og ikke minst ny og spennende teknologi. Les mer om Frittgående Selgere AS her

GoExcellent Norway AS

GoExcellent driver callsenter i hele Skandinavia. De tilbyr også tilhørende tjenester og tekniske løsninger for sine kunder. De norske selskapet er heleid fra deres svenske morselskap. GoExcellent er også medlem av Nordma. Les mer om GoExcellent Norway her.

Innovation Support AS

Innovation Support ble etablert i 2012 og har utviklet en helt unik forretningsmodell på møtebooking. Les mer om Innovation Support her.

Instacall AS

Instacall AS er et salgsfirma i Oslo. De tilbyr tenester innen telemarketing, møtebooking, og kundeservice. Les mer om Instacall AS

Lette AS

Lette AS er et salgsbyrå i Oslo som har spesialisert seg på møtebooking og leadsgenerering. Les mer om Lette her

Loyalty AS

Loyalty ble stiftet i 2011 og er basert i Oslo. Før selskapet ble Loyalty var det kjent som talkt2me og Bring Dialog Posten. Loyalty er medlem av Nordma. Les mer om Loyalty her.

Maskineriet salg og booking AS

Maskineriet Salg og Booking holder til i Bedriftsvegen i Skien, ble stiftet i 2010, og er medlem av Nordma. Les mer om Maskineriet salg og booking her.

Max Marketing Gruppen AS

Max Marketing Gruppen AS har sitt hovedkontor i Kristiansand, men har en rekke avdelingskontor og tilhørende selskaper innunder seg. De er medlem av Nordma og tilbyr også andre tjenester utover telemarketing. Les mer om Max Marketing Gruppen her

Media Telemarketing AS

Media Telemarketing holder til sentralt i Oslo og ble stiftet i 2011. De jobber både mot privat og bedriftsmarkedet. Les mer om Media Telemarketing her.

Meira AS

Meira AS er en totalleverandør innen telemarketing med hovedkontor i Skien. Les mer om Meira AS her.

Mirsi AS

Mirsi AS er et salgsfirma basert i Bergen som har spesialisert seg på møtebooking og leadgenerering innen ulike bransjer. Les mer om Mirsi AS her.

Mogi AS

Mogi tilbyr både feltsalg og telefonsalg. De holder til i Oslo og er medlem av Nordma. Les mer om Mogi AS her.

Møtebooking Norge AS

Møtebooking Norge spesialiserer seg på møtebooking mot bedriftsmarkedet. Deres hovedkontor er i Bergen, men de har også et avdelingskontor i Spania. Les mer om Møtebooking Norge her.

Neras Direkte AS

Neras Direkte ble etablert i 1999 og leverer nå salgstjenester i Norge, Sverige, og Tyskland. De er medlem av Nordma. Les mer om Neras Direkte her.

NextCall AS

NextCall ble etablert i 2004 i Skien. De har spesialisert seg på salg- og kundeservicetjenester innen bank, finans, og forsikring. Les mer om NextCall her.

Nimbus Direct AS

Nimbus Direct har mer enn 100 medarbeidere fordelt på 5 kontorer. Les mer om Nimbus Direct her

ProCall AS

ProCall er et nord-norsk callsenter etablert i 2002. De tilbyr både utgående og inngående salgstjenester. Les mer om ProCall her.

ProffCom AS

ProffCom har sitt hovedkontor på Helsfyr i Oslo, samt avdelingskontorer i Tønsberg og Kristiansund. De er medlem av Nordma. Les mer om ProffCom her.

Qall Marketing AS

Qall Marketing AS startet virksomheten sin i 2016. De er basert i Ski og spesialiserer seg på møtebooking. Les mer om Qall Marketing her.

Salgia AS

Salgia AS er en ung gründerbedrift som jobber med booking av møter og anskaffelse av nye kunder. De er basert i Oslo. Les mer om Salgia AS her.

Smooth Callsenter

Smooth Callcenter tilbyr en smooth opplevelse for kundene dine. De jobber etter retningslinjene for et ANFO/VIRKE Godkjent Callcenter, og følger til enhver tid den nåværende markedsføringsloven. Les mer om Smooth Callsenter her

Strong Communication AS

Strong Communication tilbyr oppsøkende salg og andre salgstjenester i tillegg til telefonsalg. De holder til i Kongsvinger og er medlem av Nordma. Les mer om Strong Communication.

Transcom Norge

Transcom Norge holder til i Fredrikstad. De er del av en internasjonal kjede av callsenter med avdelinger i flere verdensdeler. Les mer om Transcom Norge her.

Venezu AS

Venezu tilbyr telemarketing og promoteringstjenester. De ble etablert i år 2000 og holder til i Oslo. Les mer om Venezu her.

Voice2Voice AS

Voice2Voice tilbyr telemarketing og tilhørende salgs- og markedsføringstjenester. De er basert i Drammen og er medlem av Nordma. Les mer om Voice2Voice her.

Windmill

Windmill er et fullservice callsenterselskap som ble etablert tilbake i 1997. De holder til i Kristiansand og er medlemav Nordma. Les mer om Windmill her.

Zisson AS

Zisson er et kompetansehus som selger en kontaktsenter- og sentralbordløsning som heter Wave. Les mer om Zisson her.

Andre callsenter eller salgsbyrå?

Det er ca. 1 300 selskaper som har registrert seg under kategorien “Telefonsalg” i Norge. Den store majoriteten har dog ingen ansatte og ingen synlig aktivitet. Vi er rimelig sikker på at vår liste inneholder etablerte og aktive aktører av betydning, men kan selvfølgelig ikke utelukke at det finnes et par andre callsenter som fortjener å bli inkludert på vår oversikt.

Mener du at vi bør inkludere andre callsenter på denne listen så ta kontakt med oss.

Vi ønsker kun callsenter og salgsbyrå som er aktive og som kan ta på seg salgsoppdrag for eksterne partnere. Vi fører også kun opp salgsfirma som har tatt seg bryet med å lage en egen nettside.

Toppselger