Hvis dere trenger et salgsfirma eller callsenter i Norge er du nå på riktig side.

I Brønnøysundregisteret er det registrert ca. 1 300 foretak som driver med en eller anen form for callsentervirksomhet. Herunder finner man mange inaktive foretak samt byråer som kun jobber med salg av sine egne produkter/tjenester og ikke tar på seg oppdrag for andre.

På denne siden finner dere oversikt over callsenter / tm-byråer som kan gi dere tilbud på ulike telemarketingtjenester. Flere av disse selskapene tilbyr også direktesalg/feltsalg til sine oppdragsgivere.

Hvis du finner mangler eller feil på oversikten nedenfor så kontakt oss. Vi er kun interessert i å inkludere callsenter som er etablerte og aktive som er villig til å ta på seg oppdrag for eksterne oppdragsgivere.

Anbudstjeneste for selskaper som søker callsenter, telemarketing, eller feltsalg

Toppselger tilbyr også en proaktiv anbudstjeneste hvor vi bistår dere i hele eller deler prosessen med å finne en seriøs og dyktig partner på møtebooking/telemarketing og hvor vi vil sikre de beste betingelser for dere. Mer informasjon om denne tjenesten her.

Alfabetisk oversikt over callsenter i Norge

Artisti Tale AS

Artisti Tale AS er en del av Artisti Gruppen som har flere ulike forretningsområder. Hovedkontoret til Artisti Tale ligger i Grimstad, men de har også avdelinger andre steder i landet. Les mer om Artisti Tale her.

Bell Communication AS

Bell Communication er et Bergensbasert callsenter som hovedsaklig tilbyr innkommende telefontjenester. De gjør noe utgående telemarketing for eksisterende kunder. De benytter merkevaren «Telefonsekretæren». Les mer om Bell Communication her.

Callcom Skandinavia AS

Callcom Skandinavia er lokalisert på Skøyen i Oslo. Les mer om Callcom Skandinavia her.

Callkeeper AS

Callkeeper jobber kun B2B og tilbyr blant annet møtebooking. De er basert i Oslo. Les mer om Call Keeper her.

Dialog Kundeforedling AS

Dialog Telemarketing er basert i Stavanger og har spesialisert seg på lojalitetsamtaler og leadsgenerering. Les mer om Dialog Telemarketing her.

Din Salgskonsulent AS

Din Salgskonsulent holder til i Trondheim. De tilbyr feltsalg i tillegg til callsenter-tjenester. Les mer om Din Salgskonsulent her.

Drs Direct Response Services AS

Drs Direct Response Services ble startet i 2004, men har røtter som strekker seg helt tilbake til slutten av 80-årene. De holder til i Oslo og er medlem av Nordma. Les mer om Direct Response Services her.

Enevo

Enevo har hovedkontor i Trondheim og avdelingskontor i Oslo. De tilbyr en lang rekke salgstjenester. Les mer om Enevo her.

Fagernes Dialog

Fagernes Dialog holder til i Nord-Aurdal kommune i Oppland. De startet opp i 2013. Les mer om Fagernes Dialog her.

Fornøyde Folk AS

Fornøyde Folk er basert i Nærøy og har spesialisert seg på salg innen avisbransjen. Fornøyde Folk er medlem av Nordma. Les mer om Fornøyde Folk her.

GoExcellent Norway AS

GoExcellent driver callsenter i hele Skandinavia. De tilbyr også tilhørende tjenester og tekniske løsninger for sine kunder. De norske selskapet er heleid fra deres svenske morselskap. GoExcellent er også medlem av Nordma. Les mer om GoExcellent Norway her.

Innovation Support AS

Innovation Support ble etablert i 2012 og har utviklet en helt unik forretningsmodell på møtebooking. Les mer om Innovation Support her.

Loyalty AS

Loyalty ble stiftet i 2011 og er basert i Oslo. Før selskapet ble Loyalty var det kjent som talkt2me og Bring Dialog Posten. Loyalty er medlem av Nordma. Les mer om Loyalty her.

Maskineriet salg og booking AS

Maskineriet Salg og Booking holder til i Bedriftsvegen i Skien, ble stiftet i 2010, og er medlem av Nordma. Les mer om Maskineriet salg og booking her.

Max Marketing Gruppen AS

Max Marketing Gruppen AS har sitt hovedkontor i Kristiansand, men har en rekke avdelingskontor og tilhørende selskaper innunder seg. De er medlem av Nordma og tilbyr også andre tjenester utover telemarketing. Les mer om Max Marketing Gruppen her.

Media Telemarketing AS

Media Telemarketing holder til sentralt i Oslo og ble stiftet i 2011. De jobber både mot privat og bedriftsmarkedet. Les mer om Media Telemarketing her.

Meira AS

Meira AS er en totalleverandør innen telemarketing med hovedkontor i Skien. Les mer om Meira AS her.

Mirsi AS

Mirsi AS er et salgsfirma basert i Bergen som har spesialisert seg på møtebooking og leadgenerering innen ulike bransjer. Les mer om Mirsi AS her.

Mogi AS

Mogi tilbyr både feltsalg og telefonsalg. De holder til i Oslo og er medlem av Nordma. Les mer om Mogi AS her.

Møtebooking Norge AS

Møtebooking Norge spesialiserer seg på møtebooking mot bedriftsmarkedet. Deres hovedkontor er i Bergen, men de har også et avdelingskontor i Spania. Les mer om Møtebooking Norge her.

Neras Direkte AS

Neras Direkte ble etablert i 1999 og leverer nå salgstjenester i Norge, Sverige, og Tyskland. De er medlem av Nordma. Les mer om Neras Direkte her.

NextCall AS

NextCall ble etablert i 2004 i Skien. De har spesialisert seg på salg- og kundeservicetjenester innen bank, finans, og forsikring. Les mer om NextCall her.

ProCall AS

ProCall er et nord-norsk callsenter etablert i 2002. De tilbyr både utgående og inngående salgstjenester. Les mer om ProCall her.

ProffCom AS

ProffCom har sitt hovedkontor på Helsfyr i Oslo, samt avdelingskontorer i Tønsberg og Kristiansund. De er medlem av Nordma. Les mer om ProffCom her.

Qall Marketing AS

Qall Marketing AS startet virksomheten sin i 2016. De er basert i Ski og spesialiserer seg på møtebooking. Les mer om Qall Marketing her.

 

Salgia AS

Salgia AS er en ung gründerbedrift som jobber med booking av møter og anskaffelse av nye kunder. De er basert i Oslo. Les mer om Salgia AS her.

Strong Communication AS

Strong Communication tilbyr oppsøkende salg og andre salgstjenester i tillegg til telefonsalg. De holder til i Kongsvinger og er medlem av Nordma. Les mer om Strong Communication.

TAC GRUPPEN AS

TAC GRUPPEN AS er salgs- og reklamebyrå i Trondheim. Les mer om dem TAC GRUPPEN her.

Televita AS

Televita er basert i Trondheim. De startet opp i 1995 og jobber både mot bedrift og privatmarkedet. De gjør salg for flere humanitære organisasjoner. Les mer om Televita her.

Transcom Norge

Transcom Norge holder til i Fredrikstad. De er del av en internasjonal kjede av callsenter med avdelinger i flere verdensdeler. Les mer om Transcom Norge her.

Venezu AS

Venezu tilbyr telemarketing og promoteringstjenester. De ble etablert i år 2000 og holder til i Oslo. Les mer om Venezu her.

Voice2Voice AS

Voice2Voice tilbyr telemarketing og tilhørende salgs- og markedsføringstjenester. De er basert i Drammen og er medlem av Nordma. Les mer om Voice2Voice her.

Windmill

Windmill er et fullservice callsenterselskap som ble etablert tilbake i 1997. De holder til i Kristiansand og er medlemav Nordma. Les mer om Windmill her.

Zisson AS

Zisson er et kompetansehus som selger en kontaktsenter- og sentralbordløsning som heter Wave. Les mer om Zisson her.

Andre callsenter?

Det er ca. 1 300 selskaper som har registrert seg under kategorien «Telefonsalg» i Norge. Den store majoriteten har dog ingen ansatte og ingen synlig aktivitet. Vi er rimelig sikker på at vår liste inneholder etablerte og aktive aktører av betydning, men kan selvfølgelig ikke utelukke at det finnes et par andre callsenter som fortjener å bli inkludert på vår oversikt.

Mener du at vi bør inkludere andre callsenter på denne listen så ta kontakt med oss.

Vi ønsker kun callsenter som er aktive og som kan ta på seg salgsoppdrag for eksterne partnere. Vi fører også kun opp callsenter som har tatt seg bryet med å lage en egen nettside.