Bedriftslister

De beste verktøyene på bedriftslister

Den beste løsningen på bedriftslister

Det finnes en håndfull leverandører av bedriftslister i Norge. Dataene er stort sett identisk ettersom alle leverandører må forholde seg til eksisterende bedrifter i Norge. Det kan likevel være noen ulikheter på blant annet:

  • Brukervennlighet
  • Antall bedrifter med telefonnummer og e-post adresse
  • Kriterier du kan filtrere på
  • Funksjonalitet for varsling av nyetableringer/endringer hos bedrifter
  • Kredittsjekk

Vi samarbeider med 3 ulike leverandører som tilbyr ulik funksjonalitet på bedriftslister og kan derfor finne den løsningen som passer best for dere. 

Samtdig garanterer vi uslåelige priser på bedriftslister.  

Et godt verktøy for bedriftslister er essensielt for alle som jober med B2B-salg. Om dere er frustrert med dagens løsning dere har eller om dere mangler et godt listeverktøy så ta kontakt med oss under. Vi kommer da raskt tilbake til deg med mer praktisk informasjon. 

Få tilbud på bedriftslister

Bedriftslister

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Spørsmål og svar om bedriftslister

Hvor kan jeg kjøpe bedriftslister?

Det finnes 4-5 ledende leverandører av bedriftslister for i Norge. Vi kjenner godt til alle, og har ordnet det sånn at vi er trygg på at våre kunder og medlemmer får de beste betingelsene og løsningene på markedet.

Hvilke kriteriene kan jeg filtrere bedrifter på?

De aller fleste verktøyene tilby filtering på en rekke ulike kriterier. Det inkluderer økonomiske og regnskapsdata, geografi, antall ansatte, bransjekategori, etc. Du kan derfor enkelt trekke ut bedrifter som har mellom X og Y ansatte, er i en bestemt bransjekatogi, i et gitt område, har over X i omsetning, og som ble etablert etter årstall X.

Inkluderer lister telefon og e-post adresse til bedrifter?

Ja, men det er manglende data spesielt på e-post. Oppgitt telefonnummer er stort sett korrekt, men e-poster er ofte ikke riktig. Dette gjelder alle ledende leverandører.

Er det mulig å få gratis adgang til bedriftslister?

Du kan selvfølgelig sjekke hver enkel bedrift manuelt, men ikke laste ned lister gratis. Et litt annerledes vertkøy er Prospecta som er en kombinasjon mellom et CRM-system og listeverktøy. De gir en 3-måneders gratis prøveperiode via Agenturer.

Toppselger