Det finnes en håndfull leverandører av bedriftslister i Norge. Sannheten er at de er alle ganske like og informasjonen du får fra de ulike leverandørene er stort sett identisk da den hentes fra den samme kilden som er Brønnøysundregisteret. Toppselger.no har inngått en avtale med Regnskapstall.no som eies av 1881. De har en betydelig konkurransefortrinn ved at de fortløpende oppdaterer kontaktinformasjon med alle data de sitter på i 1881 hvor det gjøres rundt 100 000 oppdateringer daglig.

 

7 grunner for å investere i listeverktøy via Toppselger!

  1. Du kan gjøre ubegrenset med listeuttrekk på akkurat de kriteriene du ønsker. Filtrer på bransjer, økonomiske nøkkeltall, antall ansatte, geografi, etc. og hent ut listen rett i excel.
  2. Du kan plassere alle dine kunder og varmeste prospekter under overvåkning. Du blir da varslet når det skjer endringer i ledelsen, eierstruktur, eller det skjer andre oppdateringer i selskapet. Alle som jobber innen salg vet at det kan være svært gunstig å kontakte prospekter / kunder like etter de har gjort interne endringer.
  3. Du kan også overvåke nyetableringer basert på bransje og geografi slik at du få automatiske varslinger når det etableres nye selskaper i bransjen dere selger til i ditt område. Det lønner seg alltid å være først ute med å kontakte disse.
  4. Det er 25 kredittsjekk inkludert i løsningen. Har dere kunder / samarbeidspartnere dere ønsker å kredittsjekke trenger dere derfor ikke betale ekstra for dette.
  5. Prisen for et år er kr. 7 188,- eks. mva. (som allerede er en svært konkurransedyktig pris). Ved å bestille gjennom Toppselger.no får dere 10 prosent rabatt første år og betaler kun kr. 6 469,- eks. mva. Da har dere full tilgang i 12 måneder.
  6. Når dere bestiller gjennom Toppselger får dere tilgang på rapporten Prospektering 2.0. som gir dere verktøyene og strategiene for å ta prospektering og leadsgenerering til neste nivå. Inkluderer flere unike tips på hvordan filtrere bedriftslister. 
  7. Deres kundeforhold blir i Regnskapstall.no, men ettersom dere bestiller gjennom Toppselger vil vi også være tilgjengelig om dere har spørsmål eller trenger hjelp. Så dere får et enestående produkt til en redusert pris, eksklusivt bonusmateriale med Prospektering 2.0, og service i verdensklasse.

Hva om vi allerede har kjøpt en lisens hos en annen leverandør?

Om dere har en eksisterende lisens på listeverktøy, overvåkning, og kredittsjekk hos en annen leverandør, men likevel ønsker oppfølgingen og merverdien Toppselger.no kan tilby er det fullt mulig å legge inn bestillingen uansett. I skjemaet under setter dere datoen dere ønsker at adgangen til Regnskapstall skal tre i kraft. På den måten unngår dere å måtte betale for to parallelle lisenser. Husk da å kansellere eksisterende lisens slik at den ikke blir automatisk fornyet.

Motta eksklusiv rabattkode og informasjon om bonusprodukter fra Toppselger

Regnskapstall

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Spørsmål og svar om bedriftslister

Hvor kan jeg kjøpe bedriftslister?

Det finnes 4-5 ledende leverandører av bedriftslister for i Norge. Det inkluderer blant annet Proff, Bisnode, Purehelp Pro, Regnskapstall.no, etc. Toppselger har et samarbeid med Regnskapstall og vi kan derfor tilby gunstige betingelser og mye merverdi til selskaper som ønsker å bruke dette verkøyet.

Hvilke kriteriene kan jeg filtrere bedrifter på?

De aller fleste verktøyene tilby filtering på en rekke ulike kriterier. Det inkluderer økonomiske og regnskapsdata, geografi, antall ansatte, bransjekategori, etc. Du kan derfor enkelt trekke ut bedrifter som har mellom X og Y ansatte, er i en bestemt bransjekatogi, i et gitt område, har over X i omsetning, og som ble etablert etter årstall X.

Inkluderer lister telefon og e-post adresse til bedrifter?

Ja, men det er manglende data spesielt på e-post. Oppgitt telefonnummer er stort sett korrekt, men e-poster er ofte feile. Dette gjelder alle ledende leverandører.

Er det mulig å få gratis adgang til bedriftslister?

Du kan selvfølgelig sjekke hver enkel bedrift manuelt, men ikke laste ned lister gratis. Et litt annerledes vertkøy er Prospecta som er en kombinasjon mellom et CRM-system og listeverktøy. De gir en 3-måneders gratis prøveperiode via Agenturer.