Attraktiv stilling som møtebooker i Oslo

CRYSTAL FACILITY AS ble etablert i 2011. Vi er en totalleverandør av Facility Services med hovedvekt på renhold og hygiene. Vi er en servicebedrift i god vekst, og har i dag 79 ansatte.

Siden starten er vi blitt en betydelig aktør i servicemarkedet, og betjener Oslo, Akershus, Drammen, Østfold, Vestfold og Ålesund med våre tjenester. Våre systemer og teknologiske løsninger gjør oss til en ledende bedrift i denne bransjen.

CRYSTAL FACILITY AS tilstreber seriøsitet og ryddighet i alle våre relasjoner. Vi er aktivt medlem i vår bransjeorganisasjon VIRKE.

Selskap

CRYSTAL FACILITY AS

Kontaktperson

Kannan Kandasamy

Telefon

479 77 770

Vi søker møtebooker i Oslo

Vi utvider nå vårt team og søker en møtebooker til vårt kontor i Oslo. Om du har eksisterende salgserfaring eller erfaring med møtebooking er det helt klart en fordel. Det viktigste for oss er derimot dine personlige egenskaper. Vi ser etter deg som er sympatisk, positiv, og effektiv i arbeidet du utfører.

Vi vil naturligvis gi deg full opplæring. Vi tilbyr også:

  • Svært gode økonomiske betingelser. Vi betaler kr. 1000,- pr. møte booket + bonus. Vi har erfaring med møtebooking tidligere – og normalt booker du 40 møter i måneden. Det gir deg mulighet for en månedslønn på rundt 50 000 kroner når bonus er inkludert.
  • 6-timers dag. Du jobber fra 9 til 15. 30 minutter lunsj. Du har dermed en god fulltidsinntekt og korte arbeidsdager som gir deg tid til andre ting.
  • Du jobber i et bunnsolid og etablert selskap som har alle sertifiseringer i vår bransje (Miljøfyrtårn, Virke, etc.).
  • Hyggelige kollegaer og godt arbeidsmiljø.
  • Utviklingsmuligheter. Vær helt trygg på at personer som gjør det godt hos oss vil vi gjerne beholde og gi flere muligheter internt om ønskelig.

Kan denne jobben passe for deg? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Del denne jobben med ditt nettverk

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkdin

Få et agentur

Er du en Toppselger som er klar for nye utfordringer? Sjekk mulighetene til å få agenturrettigheter på spennende produkter.

Finn nye kunder

Ønsker du lister på enten bedrifter eller private som du kan selge til. Vi har adgang til Norges desidert best verktøy på salgslister.

Lukket gruppe

Vi er over 6500 selgere som er med i Toppselger-gruppen på Facebook. Er du ikke medlem enda er det på tide å melde seg inn.