Ledige salgsjobber:

Toppselger.no er en ledende portal og ressurs for profesjonelle selgere som kontinuerlig oppdateres med nytt innhold. Vi administrerer også det desidert største online-forumet for selgere i Norge.

Vi er derfor i en unik posisjon til å hjelpe selskaper som søker nye selgere eller andre salgskanaler.

I tillegg leverer vi direkte, eller via samarbeidspartnere, en rekke salgstjenester (prospektlister, software/salgsverktøy, salgstrening, møtebooking, etc.).

Toppselger.no er eid av Agenturer AS som har Norges ledende portal for selvstendige salgsagenter / eksterne salgskanaler.

Vi har landets desidert beste pakke for å nå ut til flest mulig kandidater.

Ved å annonsere via Toppselger.no når du ut til hele vårt nettverk for toppselgere (16 000+ selgere) og du får en full annonse på norges største jobbportal, Finn.no. 

Dere treffer derfor det brede publikummet via Finn.no og det målrettede publikummet av selgere via vårt nettverk.

Og dette til en helt uslåelig pris. Les mer her.

Den beste måten å utvikle seg i selgeryrket er ved å lære sammen med andre. 

Jobber du innen salg så anbefaler vi at du blir medlem av Toppselger sin gruppe på Facebook. Dette er landets største og mest aktive diskusjonsarena for profesjonelle selgere. 

Les mer om våre tjenester for å få på plass selvstendige salgspartnere.

Klar til å ta neste steg og starte din egen virksomhet? Vår søsterside, Agenturer.no, har massevis av muligheter for selvstendige selgere. Her er det gode muligheter for deg som også har en gründer i deg. Hvis du driver din egen virksomhet så vil du få mye verdi og eksklusive muligheter ved å bli medlem av Agenturer.no

Søker du verktøy for å finne prospektlister så gjør du lurt å sjekke avtalene Toppselger har først. Vi har ekslusive rabatter og bedre vilkår enn det dere kan regne med å få på egen hånd.

Sjekk oversikt over salgsverktøy du kan få via Toppselger.no her.  

Trenger din bedrift et CRM verktøy eller program for å effektivisere salgsorganisasjonen dere? Da bør dere sjekke med Toppselger.no først. Vi har ekslusive rabatter og bedre vilkår enn det dere kan regne med å få på egen hånd.

Sjekk oversikt over salgsverktøy du kan få via Toppselger.no her.  

FINN DERES NESTE TOPPSELGER

Toppselger.no er Norges største nettverk for profesjonelle selgere, salgsbyråer, og salgsagenter. Søker dere selgere som kan ta deres bedrift til nye høyder er vi en naturlig annonsekanal. 

RESSURSER FOR TOPPSELGERE

Facebook-gruppen

Toppselger har Norges største og mest aktive gruppe for selgere. Her får du svar på alt du lurer på innen salg.

Nyhetsbrev

Er du en toppselger som vurderer å starte for deg selv. Da bør du melde deg på nyhetsbrevet til vår søsterside (Agenturer.no).

Salgsverktøy

Toppselger.no er forhandler for en rekke ulike salgsverktøy. Sjekk om en eller flere av disse kan være nyttige for din bedrift.

Trenger dere et salgsfirma eller callsenter til å gjøre møtebooking, direktesalg, eller telefonsalg?

Da bør dere begynne med å kontakte salgfirma som er medlem hos Toppselger under. 

Om dere ønsker ytterligere hjelp med å finne riktig salgsfirma for dere – og søke blant alle byråer i Norge så kontakt oss her

Venezu AS

Selskapet er Norges mest erfarne på B2B møtebooking, ringer hvert år 200.000 samtaler til beslutningstakere og ingen har booket flere B2B møter enn Venezu i Norge. Våre møtebookere sørger for at du når dine salgsmål!

Mer info »

Smooth Callcenter

Smooth Callcenter tilbyr en smooth opplevelse for kundene dine. Vi jobber etter retningslinjene for et ANFO/VIRKE Godkjent Callcenter, og følger

Mer info »

Lette AS

Møtebooking er en spisskompetanse. Vi fyller kalenderen til deres selgere. Møtebooking er en spisskompetanse. Med 20 års erfaring, kjenner vi

Mer info »

Voice2Voice

Voice2Voice AS er ett av Norges ledene firmaer innen telemarketing og kundeservice-relaterte tjenester. Voice2Voice AS jobber etter retningslinjene for et NORDMA godkjent callcenter, og følger til enhver tid den nåværende markedsføringsloven.

Mer info »

ARTIKLER OG INTERVJUER

Sosialt momentum

Sosialt momentum er et konsept som forklarer at med riktig fokus vil du kunne bli nummen til kontinuerlig avisning og dermed lettere nullstille deg fra

Les mer »

Kan vi hjelpe dere med noe som er salgsrelatert?

Det er veldig sannsynlig og derfor hører vi gjerne fra deg. Bare fyll ut skjemaet under så kommer vi tilbake til deg innen få timer. Om du foretrekker å ringe så treffer du oss på 41 21 41 41.

Toppselger