Møtebooking Norge AS

  • null

   Organisasjonsnummer

   999 598 757

  • null

   Daglig leder

   Alexander Selheim

  • null

   Telefon

   55 61 38 50

  • null

   Stiftelsesår

   2013

  • null

  Møtebooking Norge ble stiftet i 2013 og har sitt hovedkontor i Bergen. Personene bak har flere års erfaring som møtebookere, teamledere og Salgssjefer i bransjen. Vi intervjuet daglig leder og partner Alexander Selheim.

  Hvorfor har dere valgt å spesialisere dere på akkurat møtebooking?

  Møtebooking Norge AS har som navnet tilsier spesialisert seg på møtebooking. De jobber kun med møtebooking på bedriftsmarkedet og tar ikke på seg andre type salgsoppdrag. Deres hovedkontor er i Bergen, men de har også åpnet et avdelingskontor i Albir i Spania.

  Hvilke type oppdragsgivere ønsker Møtebooking Norge?

  Vi ønsker oppdragsgivere med langsiktige ambisjoner rundt et samarbeid med Møtebooking Norge AS. Vi er her for å bli, og vi ønsker å kunne bidra med møter til våre kunder sett over lengre tidsperspektiver.

  Hvordan tror du fremtiden ser ut for utgående tm-byrå i Norge?

  Det er et interessant spørsmål.
  Jeg tror det vil komme portaler som vil gi bedrifter (og dens innkjøpere av forskjellige slag) en bedre oversikt over markedet (gjerne foretrukket selskaper innenfor forskjellige segmenter) som vil resultere i arbeidet til en innkjøper blir å være mer proaktiv enn tidligere, og at dette vil føre til at det blir vanskeligere å selge seg inn. Hvor stort omfanget man snakker om – og når dette vil skje hvis vi snakker om år – det blir bare spekulasjoner. Vi må tilpasse oss.

  Hvilke lønnsmodeller appellerer til telefonselgere? Har dere opplevd noe endring de siste årene mtp. lønnskrav selgere stiller?

  Ønske om trygghet. Så mye timesbetalt som mulig.

  Forbrukerombudet har rapportert rekordmange klagesaker på telefonsalg. Har du noe kommentar til det? Hva kan være årsaken til dette? Finnes det mange useriøse callsenter/telemarketingbyrå?

  Jeg kjenner til useriøse telemarketingbyråer som driver den dag i dag, men at det er færre enn det har vært tidligere – det er jeg overbevist om.
  Vi opplever mange kunder som er skeptiske til å benytte seg av tjenestene til telemarketingbyråer – flere har opplevd negative kundeforhold ved tidligere anledninger.
  Hvis man i dag er et callsenter som leverer tjenester til seriøse foretak, så er man helt avhengig av å levere en kvalitetssikker tjeneste. Kunden går i mange tilfeller inn i samarbeidet med et sterkt evaluerende blikk – kanskje en dose skepsis også – og det finnes ikke andre alternativer enn å levere en god tjeneste hvis målsetning er langsiktige samarbeidsforhold. Jeg tror med andre ord at bransjen profesjonaliseres mye på grunn av tidligere historikk – man er helt avhengig av det skal man være en del av bransjen sett fra et langsiktig perspektiv.

  Har du direkte erfaring med Møtebooking Norge er du velkommen til å gi dem en karakter og publisere en tilbakemelding på dem under. Du må oppgi e-post adresse, men denne vil ikke bli publisert. Vi foretrekker at du publiserer anmeldelser med fullt navn, men det er også tillatt å bruke et pseudonym. Anmeldelser vi anser som sannsynlig falske blir slettet, mens anmeldelser vi er sikre på er reelle blir merket med “Ekte vurdering”.

  Tilbakemeldinger på Møtebooking Norge

  0 Brukere (0 stemmer)
  Salgsresultater0
  Profesjonalitet0
  Tilbakemeldinger Gi tilbakemelding
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  Ekte vurdering!
  {{{ review.rating_title }}}
  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Gi tilbakemelding

  Flere nyttige resurser