Rekruttere selgere

Hvis dere skal ha ekstern hjelp til å rekruttere selgere er det en jungel av rekrutteringsselskaper som er villig til å hjelpe. Det kan være vanskelig å vite hvem man skal henvende seg til.

Toppselger.no er en hundre prosent uavhengig og objektiv partner for dere i søken etter riktig eksternt byrå som kan rekruttere selgere på deres vegne. Vi bidrar med våre anbefalinger, vårt nettverk, vår kunnskap, og henter inn tilbud fra ulike leverandører som vi vet at du kan stole på.

Vi kjenner rekrutteringsbransjen godt. Noen aktører har vårt så generøse og bidratt til vår rapport om rekruttering av selgere (Kunsten å ansette superselgeren), men vi er på ingen måte begrenset kun til disse.

Vi har sågar avtalefestet med enkelte byråer at de skal gi et “så konkurransedyktig tilbud som mulig” til kunder som søker ekstern hjelp til å rekruttere selgere via Salgspersonell.no.

Å la oss jobbe for dere vil etter alle solemerker spare dere for både tid og penger samt gi dere en profesjonell rekrutteringspartner som dere kan være trygg på at leverer kvalitet. Samtidig vil dere få vårt ledende annonseprodukt på kjøpet.

Ønsker dere ekstern hjelp på å rekruttere selgere så ta kontakt med oss helt uforpliktende. 

Alle henvendelser vi får på rekrutteringsoppdrag behandles hundre prosent konfidensielt.