VELKOMMEN TIL TOPPSELGER PRO

TOPPSELGER PRO GIR VERDIFULLE FORDELER FOR ALLE SELSKAPER SOM DRIVER MED SALG OG ER INTERESSERT I KUNDETILVEKST. MEDLEMSKAP PASSER GODT FOR BÅDE ENKELTMANNSFORETAK OG SMB-BEDRIFTER. 

TOPPSELGER PRO ER ET SAMARBEID MED AGENTURER.NO / AGENTFORENINGEN HVOR VI HAR TATT DET BESTE AV ALT VI KAN TILBY PÅ AGENTURER.NO OG TOPPSELGER.NO OG GJORT DET TILGJENGELIG FOR MEDLEMMER. 

Hvorfor bør vi melde oss inn i Toppselger Pro?

Nedenfor følger punktvis oversikt over fordeler som medlemmer av Toppselger Pro får tilgang på:

 1. Eksklusive Agentur- og salgsmulighetene. På medlemssidene som er lokalisert på vår søsterside Agenturer.no legger vi ut agenturmuligheter som vi vet om som ikke blir annonsert åpent. Her kan du finne interessante selskaper, agenturer, og forretningsmuligheter som få andre vet om. Er dere på utkikk etter nye produkter å selge er det lurt å følge med der.
 2. Guiden “Prospektering 2.0.”. For å lykkes som bedriftseier og toppselger er det ofte essensielt å ha tilgang på gode kundeleads. Prospektering 2.0. er en guide som du finner på medlemssidene som kontinuerlig oppdateres med de siste strategier innen prospektering og laedsgenerering. Flere av metodene passer svært godt for selvstendig næringsdrivende og småbedrifter med små markedsbudsjett.
 3. På jakt etter nye agenturer? Du kan på medlemssidene registrere en egen agentprofil hvor du skriver hvilke agenturer/muligheter dere er åpen for. Vi promoterer da denne til våre kunder og prospekter som er på jakt etter agenter. Potensielle samarbeidspartnere kan da kontakte dere direkte – istedenfor at dere leter etter dem.
 4. Behov for dokumentmaler? Kontrakter for agenturer? Arbeidskontrakter for selgere? Vi har 30+ kontraktsmaler på medlemssidene som du fritt kan benytte til eget bruk.
 5. Tilgjengelig advokathjelp. Har du spørsmål og trenger hjelp fra advokat? Du får en times gratis konsultasjon med Advokat Morten Grimstad som har mye erfaring med selskapsrett og arbeidsrett.
 6. Lukket forum for medlemmer. Du får tilgang på den lukkete gruppe for medlemmer av Agentforeningen / Toppselger Pro hvor du kan stille spørsmål og dele erfaringer med andre bedriftseiere og gründere.
 7. Skal du ut å fly? Medlemmer har 6 prosent rabatt på innenlandsreise hos Norwegian og 10 prosent på langdistanse. Du får en kode som du enkelt kan legge inn når du bestiller reisen og prisen kuttes automatisk.
 8. Trenger dere bedriftslister til salg og markedsføring? Regnskapstall.no har de mest oppdaterte listene på markedet hvor du kan ta ubegrenset med uttrekk som lastes ned i excel. Du kan filtrere på all tenkelig informasjon (økonomiske nøkkeltall, antall ansatte, geografi, etc.). Det er også mulig å plassere selskaper på overvåkning og bli varslet når det skjer endringer hos dem eller eventuelt overvåke nyetableringer basert på kriteriene du setter. Kredittsjekk er også mulig. Normal pris er kr. 7 188,- eks. mva pr. år for deres Premium+ abonnement. Som medlem av Toppselger Pro får du 60 prosent rabatt og betaler kun kr. 2 875,- eks. mva. Det er en besparelse på kr. 4 133,- første år.
 9. Leiebil? Medlemmer har 15 prosent rabatt hos Hertz Bilutleie! Rabattkode oppgis enkelt ved bestilling.
 10. Sende varer med post? Vi har også fått tilgang på fordelsavtaler med DHL og Bring som gir medlemmer inntil 50 prosent på deres frakttjenester.
 11. Bo på hotell? Medlemmer har 14-21 prosent rabatt på Thon Hotels. Avtalekode oppgis ved bestilling enten på nett eller på telefon.
 12. Ønsker du de aller beste betingelser på hoteller over hele verden? Da anbefaler vi medlemskap av Hotel Express som har eksklusive fordelsavtaler med nærmere 100 000 hoteller på verdensbasis. Hotel Express er basert i Norge (Kristiansand) og har naturligvis utmerket dekning også i Norge – samt andre gode rabatter på bensin, leiebil, og hurtigruten. Årsmedlemskap hos dem koster kr. 2 400,- eks. mva. Bestill gjennom Toppselger Pro og du betaler kun kr. 1 200,- eks. mva. 50 prosent spart!
 13. Ønsker dere å nå ut til Toppselgere i Norge? Enten dere søker ansatte selgere, har et kurs som passer selgere, e.l. Da kan dere oppgradere til Toppselger Partner og kun betale mellomlegget i pris. Det vil si at vi trekker ifra medlemskapsavgiften dere allerede har betalt for Toppselger Pro.
 14. Få på plass agenter/forhandlere som selger for dere! Medlemmer av Toppselger Pro har 20 prosent rabatt på annonseprisene til Agenturer.no. Agenturer.no er den desidert ledende kanalen for å finne selvstendige salgsagenter i Norge.
 15. Litt lektyre for gründere! Villig til å bruke 20 minutter på å fylle ut et skjema hvor du deler noen av dine erfaringer med oss (som vi kan bruke som ideer til å skape mer eksklusivt og godt innhold for medlemmer)? Da sender vi deg Gründerbibelen som er en spennende og underholdende bok proppfull av forretningskonsepter skrevet av Peter Barbulla. Normal utsalgspris er kr. 579,-.
 16. Enda flere rabattavtaler! På medlemssidene finner du også eksklusive rabattkoder på alt av firmagaver (15 %) og luksuskofferter for forretningsreisende (20 prosent).
 17. Bli oppdatert på nye muligheter! Som medlem av Toppselger Pro varsler vi deg personlig når vi kommer over ledige agenturer i din bransje. Husk å fylle ut skjema med kriterier for varslinger du ønsker å motta etter du har meldt deg inn.
 18. Eksklusive rapporter og guider! Vi jobber kontinuerlig med eksklusive guider for medlemmer som fokuserer på hvordan dere kan få flere kunder. Prospektering 2.0. er den ene guiden som kontinuerlig oppdateres med prospekterinngsguider. Andre guider som lanseres sommeren 2017 er “Linkedin som salgsverktøy” og “Salg & Provisjon”. Den siste baserer seg på tilbakemeldinger vi har hentet fra dusinvis av selgere og salgsagenter om hvilke provisjonsmodeller de foretrekker.
 19. Noe mer du ønsker? Vi er alltid tilgjengelig for medlemmer og vil gjerne ha innspill på andre fordeler vi kan inkludere i medlemskapet. Er det en dokumentmal du trenger? Er det noe du ønsker mer informasjon om? Er det et produkt du ønsker en bedre pris på? Meld fra til oss og vi forsøker å skaffe til veie akkurat det du trenger.

Fordeler fordelt på kategorier:

Medlemmer av Toppselger Pro får tilgang på eksklusive rapporter, guider, og dokumentmaler som er forbeholdt medlemmer. Vi jobber hele tiden med å utarbeide mer kvalitetsinnhold for medlemmer. I skrivende stund er følgende innhold eksklusivt for medlemmer.

Prospektering 2.0.

Du får tilgang på guiden “Prospektering 2.0.” som fokuserer på de mest effektive metodene for prospektering og innhenting av kundeleads (også for næringsdrivende / selgere med små / ikke-eksisterende markedsbudsjett). Guiden oppdateres fortløpende med nye metoder og strategier for leadsgenerering og prospektering.

Provisjon & Salg

Du får tilgang på rapporten “Provisjon & Salg” som diskuterer ulike provisjonsmodeller for selgere og baserer seg på informasjon vi har hentet inn fra både ansatte selgere og selvstendige agenter. En kladd av rapporten er klar og tilgjengelig. Den endelige rapporten blir publisert på medlemssidene på Agenturer.no hvor du vil få adgang.

30+ dokumentmaler

Du får tilgang på 30+ dokumentmaler for næringsdrivende. Her finner du alle tenkelige og utenkelige dokumentmaler som vil sparre deg for massevis av tid neste gang du skal utarbeide en kontrakt eller formelt dokument.

Annonsering etter selgere

Søker dere ansatte selgere så publiserer vi stillingsutlysningen kostnadsfritt på forsiden av Toppselger.no. Vi vil også dele den på vår vår Facebook-side hvor det er nærmere 8000 selgere som følger oss. Det er ingen tidsbegrensing på hvor lenge stillingsutlysningen deres kan være synlig – så om nødvendig kan dere annonsere gjennom hele året.

Promotere deres egen tjenester / produkter

Om dere er villig til å lage en unik fordel for medlemmer i nettverket til Toppselger Pro kan vi også promotere deres produkter / tjenester. Er det et godt tilbud og et passende produkt kan det også promoteres utad i nettverket til Toppselger.no / Agenturer.no som består av titusenvis  av næringsdrivende.

Finn eksterne salgskanaler / selvstendige salgsagenter

Om dere søker selvstendige agenter som selger på deres vegne får dere 20 % rabatt på annonseprisene hos Agenturer.no.

Vi oppdaterer og forbereder rabattavtaler for medlemmer kontinuerlig. Noen eksempler på nåværende avtaler inkluderer.

Regnskaptall.no

Regnskapstall.no er eid av 1881 og verktøyet deres gir deg mulighet til å hente ut de mest oppdaterte listene på markedet. Du kan hente ut ubegrenset med med bedriftslister på alle mulige kriterier (nøkkeltall, antall ansatte, bransjer, etc.). Det er også mulighet for å plassere bedrifter på overvåkning og bli automatisk varslet om det skjer endringer hos dem (på eiersiden, ny daglig leder, flytting, etc.). Dette er et essensielt verktøy for alle som driver med salg. Standard pris er kr. 7 188,- eks. mva. Som medlem av Toppselger Pro får du 60 prosent rabatt første år og betaler kun kr. 2 875,- eks. mva. første år. Det er en besparelse på kr. 4 313,- eks. mva.

Norwegian

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. Våre medlemmer får 6 % rabatt på flyreiser i Norge og Europa, og opptil 10 % på langdistanse.

Thon Hotels

Thon Hotels tilbyr mer enn 60 hoteller fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør, i tillegg til hoteller i Belgia, Nederland og Sverige. Thon Hotels tilibyr fire konsepter; City, Conference, Budget og Resort. Våre medlemmer får 14-21 % rabatt på hotellovernatting.

Hertz Bilutleie

Hertz Bilutleie leverer nye og sikre biler. De tilbyr kort- og langtidsleie av personbiler, stasjonsvogner, varebiler og minibusser. Våre medlemmer får 15 % rabatt på leie av biler.

Som medlem av Toppselger Pro får du en egen innlogging til Agenturer.no. Her vil du til ehvhver tid finne agenturmuligheter og forretningsmuligheter som ikke annonseres åpent.

Er dere interessert i nye agenturer får dere også mulighet til å opprette en agentprofil på medlemssidene til Agenturer.no. Denne blir synlig for selskaper som søker agenter / har ledige agenturer.

Hva koster medlemskapet?

Ofte stile spørsmål:

Bare navnet og litt branding.

Istedenfor å starte enda et fordelskonsept for Toppselger Pro var det bedre og enklere å ta alle eksisterende fordeler fra Agentforeningen og legge til nye fordeler fra Toppselger.no. Et felles produkt blir sterkere og gir flere fordeler for medlemmer.

Det er ingenting i veien for det. Særlig hvis du er en selger som har planer om å starte egen virksomhet kan være nyttig.

Det er derimot ingen tvil om at medlemskap gir mest verdi for næringsdrivende og i særdeleshet alle næringsdrivende/firma som aktivt driver med salg.

Foreløpig tilbyr vi kun betaling via faktura hvis du bestiller på denne siden.

Men hvis du bestiller via Agenturer.no kan du betale med kort. Alle fordelene i Agentforeningen er identisk til Toppselger Pro.

For andre spørsmål så ta kontakt på e-post post@toppselger.no eller på telefon 41 21 41 41.

Bestilling av Toppselger Pro