Ønsker dere å bli lagt merke til av Norges Beste selgere?

– Promoter jobbmuligheter for toppselgere til toppselgere

Hvis dere søker en eller flere toppselgere til deres selskap er det viktig å være oppmerksom på:

 • null
  Kun et fåtall toppselgere sjekker jobbportaler. De fleste toppselgere er i jobb og er derfor passiv i arbeidsmarkedet inntil de kommer over en ny spennende jobbmulighet.
 • null
  Det finnes kandidater som søker på alle stillinger som publiseres. Toppselgere er ikke blant disse og det er derfor desto viktigere at dere fremstår attraktiv for toppselgere.

Få tak i selgere med sosial rekruttering!

Sosiale medier gir helt nye muligheter for annonsering etter selgere. Dere kan nå promotere en stillingsannonse akkurat til de kandidatene dere ønsker. Toppselger.no kan hjelpe dere med avanserte segmenteringsløsninger slik at jobbmuligheten når ut til de mest kvalifiserte kandidatene.

Dere kan publisere stillingsannonsen på deres egen nettside (og dermed få trafikken direkte til dere) eller om ønskelig bruke en stillingsportal (gratis eller betalt).

Hvorfor sosial rekruttering?

Vet du at kun 20-25 % av aktuelle kandidater til salgsjobber sjekker jobbportaler eller har registrert seg i diverse databaser hos rekrutteringsbyråer? Så ved å benytte en tradisjonell annonseportal når du kun ut til 1/4 av de potensielle kandidatene til stillingen.

Faktum er at din neste superselger muligens ikke er en aktiv surfer på jobbportaler eller har registrert sin CV hos diverse rekrutteringsbyråer.

Illustrasjon-jobbsøkere-toppselger

Toppselger har spesialisert seg på å markedsføre stillingsannonsen til riktig målgruppe via sosiale medier. Uansett hva du mener om sosiale medier som Facebook og Linkedin gir det helt unike muligheter for jobbannonser. Vi kan gjøre din annonse synlig for veldig spesifikke målgrupper.

 • Ønsker dere selgere bosatt på Lillehammer med gode språkkunnskaper?
 • Ønsker dere en ny salgsleder på over 40 år med ledererfaring innen forsikringsbransjen?
 • Ønsker dere studenter fra BI som kan jobbe deltid hos dere?
 • Ønsker dere selgere som er ansett i navngitte konkurrerende selskaper?
 • Ønsker dere en selger som har minst 3 åring høyere utdanning?
 • Ønsker dere en salgsleder som er NLP-sertifisert?

Det er et hav av muligheter og vil sammen med dere definere riktig målgruppe for stillingen dere ønsker besatt.

Oppsettet på kampanjen kan dere, om ønskelig, kopiere å bruke senere i egen annonsering.

Slik bruker du Toppselger for å annonsere etter selgere

Ved å bli medlem av Toppselger Pro kan dere annonsere etter selgere året rundt på forsiden av Toppselger.no og vi deler din annonse kostnadsfritt på vår Facebook-side med nærmere 8000 følgere.

Som Toppselger Pro medlem kan vi også sette opp ekstra promotering (sosial rekruttering som beskrevet ovenfor) for dere. Dette gjør vi kostnadsfritt, men dere må dekke direkte annonsekostnader på Facebook. Dere bestemmer selv hvilket budsjett dere ønsker å bruke, men vi anbefaler et budsjett på kr. 2500 eller høyere.

Steg 1 er derfor å bli medlem av Toppselger Pro som også gir dere en rekke andre fordeler i tillegg til gratis stillingsutlysning på Toppselger.no.

Deretter kan dere, om ønskelig, kontakte oss for å sette opp en målrettet annonsekampanje på Facebook/Linkedin hvor dere kun dekker faktiske annonsekostnader.

 

 

 

Noen kundereferanser:

Referanse fra Dehn Design

For knappe to uker siden la Dehn Design AS ut en annonse på Toppselger.no der vi søkte etter selgere. Tilbakemeldingene har vært overveldende, og søknadene har strømmet inn.
Nå to uker etterpå, har vi engasjert tre stykk selgere fordelt rundt om i Norges land – og er fra 2015 godt dekket opp. Anbefaler herved andre å bruke nettopp Toppselger sine annonsetjenester da disse yter topp service og når mange.

Merete Nyegaard Dehn

Manager/Designer

Dehn Design AS

Referanse fra Gullnummer AS

“Vi benytter Appelér (Toppselger) for å finne freelance-selger for Gullnummer.no. Vi er veldig fornøyd med både respons, service underveis, og ikke minst resultat. Vi oppfattet Appelér som svært interessert i å hjelpe oss og finne riktig kandidat for oss, noe vi også gjorde tre uker etter å kontaktet Appelér for første gang.

Martin Jensen

Gullnummer AS”

Referanse fra Julius Gave og Interiør AS

Vi annonserte etter selgere hos Toppselger.no. Responsen var god og vi har engasjert 2 selgere som vi er meget godt fornøyd med. Oppfølgingen fra Toppselger var meget god, og vi kan helt klart anbefale disse til andre.

Pål Dybdahl – Julius Gave og Interiør AS

Referanse fra Euro Pacific Bank

“Toppselger.no has helped us find dozens of qualified, experienced candidates. They have been trustworthy, professional, and very knowledgeable. We would love to use them again to find targeted candidates as Euro Pacific Bank grows.”

– Peter Schiff, Euro Pacific Bank

Referanse fra Joy Design

Vi har benyttet toppselger.no som annonse kanal for å få tak i selgere til salg av Joytag smykker mv. Dette har virket veldig positivt – både ved at vi har fått god respons på annonsen og ved et supert samarbeidet med toppselger.no. Vi fortsetter gjerne dette samarbeidet i fremtiden.

Lisa Kvam Viksjø

Daglig leder

Joy Design AS