Bedriftslister – Det beste tilbudet på markedet?

Det finnes en håndfull leverandører av bedriftslister i Norge. Sannheten er at de er alle ganske like og informasjonen du får fra de ulike leverandørene er stort sett identisk da den hentes fra den samme kilden som er Brønnøysundregisteret. Toppselger.no har valgt å inngå en samarbeidsavtale med den rimeligste aktøren på markedet og vi tilbyr masse merverdi til selskaper som bestiller hos oss.

Hent ut bedriftslister på 1-2-3

Hva er et bedriftslisteverktøy

Dere kan bruke listeverktøy til å laste ned bedriftslister basert på kriterier eller kombinasjoner av kriterier dere bestemmer. Typiske kriterier er:

  • Geografi – Hvor holder selskapene dere ønsker som kunder til?
  • Bransje – Hvilke bransje(r) ønsker dere å selge til?
  • Antall ansatte – Hvor mange ansatte har sannsynlige nye kunder?
  • Omsetning/resultat – Hvor mye omsetning / resultat bør selskaper som dere skal selg til ha?
  • Selskapsform – Hvilken selskapsform har deres mest sannsynlige nye kunder?

Å hente ut lister med bedrifter, basert på akkurat de kriteriene du ønsker, som kan kontaktes/selges til er svært lettvint. Sjansen er god for at du allerede har brukt eller bruker tilsvarende verktøy.

Hvilken merverdi får vi ved å bestille listeverktøy gjennom Toppselger.no?

Vi tar som utgangspunkt at dere ønsker et listeverktøy fordi dere ønsker å finne flere potensielle kunder. Gjennom Toppselger.no får du allerede rapporten “Kunsten å prospektere” som gir mye verdifull informasjon om propsektering og leadsgenering. Vi ga derimot ikke fra oss all informasjon her. Når dere kjøper listeverktøy deler vi blant annet følgende tips:

Excel-tipsene som sparer dere for mye tid når dere jobber med bedriftslister

Hvordan fjerne nummer som ikke er i bruk før dere i det hele tatt ringer til dem (enda en potensiell stor tidssparer)

Hvordan dere kan øke kvaliteten på e-post adressene på listene dere laster ned betraktelig.

I tillegg til dette vil vi ta en titt på deres selskap og gi dere eventuelle spesifikke tips på prospektering / bedriftslister skreddersydd for deres virksomhet. Om dere ønsker dere er vi også tilgjengelig og ønsker å ha en god dialog med dere gjennom hele lisensperioden.

Den beste metoden for å vise hvordan bedriftslister kan optimaliseres for å øke kvaliteten, og spare selgere for mye tid, er ved et spesifikt eksempel. Derfor tilbyr vi dere som kunde å sende oss en konkret liste som dere ønsker å selge til. Vi bruker alle tenkelige og utenkelige teknikker vi kjenner til for å optimalisere denne listen og sender dere listen i retur med oversikt over hva som er blitt gjort.  Dere står da fritt til å duplisere våre metoder ved fremtidige listeuttrekk.

Hva koster en årslisens på bedriftslister?

Toppselger samarbeider med Join.no som har laget et svært godt og brukervennlig system for å hente ut bedriftslister. Se noen av deres referanser til høyre. En årslisens for hele landet koster kr. 4 800,- eks. mva. Om dere kun har behov for bedriftslister i ett fylke betaler dere kr. 1 800,- eks. mva. Dere har da fri adgang til å laste ned ubegrenset antall bedriftslister! Listene oppdateres kontinuerlig og inneholder den nyeste informasjonen fra Brønnøysund. Ved å bestille via Toppselger.no får dere også 2 ekstra måned kostnadsfritt slik at prisene ovenfor er for 14 måneder, ikke 12.

Referanse fra Aftenposten

“JOIN Bedriftslister har forenklet vår prospektering betraktelig, noe som har gjort hverdagen enklere for ledere og selgere.” Anders-Lahus-bedriftlister-toppselgerAnders Lahus Salgsleder Aftenposten

Referanse fra VG

“Selgerne sparer mye tid på prospektering på grunn av det unike brukergrensesnittet.” Flemming-Olsen - bedriftslister-toppselgerFlemming Olsen Salgsleder Account Team VG

Referanse fra Digiflow

“Selgerne økte aktiviteten i markedet etter at de fikk JOIN Bedriftslister som verktøy.” Beste tilbud på bedriftslisterMorten Berentsen Adm.dir. Digiflow

Hva om vi allerede bruker et annet listeverktøy?

Om dere har en eksisterende lisens på bedriftslister hos en annen leverandør, men likevel ønsker oppfølgingen og merverdien Toppselger.no kan tilby er det fullt mulig å legge inn bestillingen uansett. I bestillingsskjemaet under setter dere datoen dere ønsker at adgangen til Join.no skal tre i kraft. På den måten unngår dere å måtte betale for to parallelle lisenser. Husk da å kansellere eksisterende lisens slik at den ikke blir automatisk fornyet.